Τσεκούρας: «Ο Ολυμπιακός Βόλου άντεξε»-Σε εκλογική τροχιά ο Ερασιτέχνης

Τονίζοντας ότι δεν θέλει να προκαλέσει εσωστρέφεια και διχασμό στον σύλλογο

Όσον αφορά την εκλογή νέας διοίκησης στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου, η πιθανότερη ημερομηνία είναι η 12η Ιουνίου, όπως φάνηκε στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Ερασιτέχνη, όπου φυσικά το ποδοσφαιρικό τμήμα και το γηπεδικό είχαν τη μερίδα του λεόντος στο ενδιαφέρον όλων.

Εκεί, μεταξύ άλλων, ο απερχόμενος πρόεδρος Νίκος Τσεκούρας σημείωσε ότι από το 2011 και έπειτα η ομάδα πέρασε δύσκολα, αλλά κατάφερε να κρατηθεί και να έχει οκτώ ενεργά τμήματα. «Εμείς δεν κάναμε πίσω, αλλά κάναμε την επιλογή μας και την πληρώσαμε. Άλλα συμφωνήσαμε με κάποιους κυρίους και είδατε στην πρώτη προπόνηση ποιοι ήρθαν και είδατε που καταλήξαμε. Δεν θα απαντήσω σε ερωτήσεις για πρόσωπα και ενέργειες κάποιων γιατί δεν έχει νόημα. Δεν θέλω να δημιουργηθεί εσωστρέφεια και διχασμός. Η ομάδα τώρα κάνει ένα νέο ξεκίνημα με τη συμβολή του κου Παπαδόπουλου, που οφείλω παρά την άστοχη και άκαιρη απαίτησή του να ζητήσει την παραίτησή μου, να τον συγχαρώ για την άνοδο και να τον ευχαριστήσω για τη βοήθειά του. Για εμάς υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός Βόλου» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Τσεκούρας.

Όσον αφορά τον οικονομικό απολογισμό, τα έσοδα έφτασαν τις 100.944 ευρώ και τα έξοδα τις 101.195 ευρώ, ενώ στις 31/12/2023 το ταμείο είχε το ποσό των 374,228 ευρώ. Όσον αφορά τον προϋπολογισμό για το 2024 τα έσοδα και τα έξοδα ισοσκελίζονται στις 114.500 ευρώ.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.