Τζοβάρας: Να δουλέψουμε πάνω στο πλάνο του προπονητή μας

Τοπικό ντέρμπι γίνεται την Κυριακή στις 15.00 στον Αλμυρό στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής ανάμεσα στον τοπικό Γυμναστικό και τον Θησέα. Τις δύο ομάδες χωρίζει διαφορά έξι βαθμών (15 έχουν οι γηπεδούχοι και 9 οι φιλοξενούμενοι), αλλά αμφότεροι οι αντίπαλοι δείχνουν σε καλή κατάσταση και είναι ανεβασμένοι μετά τις επιτυχίες τους την περασμένη βδομάδα κόντρα σε Πιερικό (0-1) και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (2-0) αντίστοιχα.

Στο magnesiasports μίλησε ο Αντώνης Τζοβάρας από τον Γ.Σ. Αλμυρού και ο φορ του Αλμυρού τόνισε: «Σίγουρα θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και το αήττητο σερί όσο περισσότερο μπορούμε. Η ομάδα μας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και το δείχνουν τα αποτελέσματα, ενώ έχει βρεθεί μία χημεία μεταξύ των παικτών. Ο Αλμυρός παίζει σε κάθε ματς για τη νίκη. Σίγουρα είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Ο Θησέας έχει δείξει καλά στοιχεία στο γήπεδο, παρότι ακούγαμε ότι θα είναι από τις πρώτες ομάδες που θα πέσουν. Ασφαλώς πρέπει να προσέξουμε κάποια δυνατά σημεία του Θησέα, αλλά θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά και θα φτάσουμε στη νίκη».

Σε ερώτηση αν είναι από τα ματς που πρέπει οπωσδήποτε να κερδηθεί απάντησε: «Επειδή είναι τοπικό ντέρμπι, πρέπει οπωσδήποτε να το κερδίσουμε, καθώς θα συζητιέται συνέχεια το αποτέλεσμα και την επόμενη εβδομάδα στην τοπική κοινωνία. Ο κ. Μπακάλης έχει μία παραπάνω εμπειρία και το ματς θέλει προσοχή και καθαρό μυαλό».

Για το πόσο καλά γνωρίζονται οι δύο ομάδες: «Γενικώς γνωριζόμαστε μεταξύ μας και οι προπονητές ξέρουν τους παίκτες και των δύο ομάδων. Ο κ. Μπακάλης είναι γνώστης της κατηγορίας, αλλά, αν εμείς δουλέψουμε πάνω στο πλάνο που μας έχει πει ο προπονητής και βγάλει ο καθένας τα καλά του στοιχεία στο γήπεδο, δε θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Για την παρουσία των φιλάθλων: «Σίγουρα μπορεί να έρθει πιο πολύς κόσμος στο γήπεδο και πιστεύω ότι αυτήν την Κυριακή μετά την τόσο καλή πορεία της ομάδας, κάτι θα γίνει, αν το επιτρέψει και ο καιρός».

Για το ενδεχόμενο να βγει κάποια κούραση λόγω του ματς Κυπέλλου με την Αγία Άννα την Τετάρτη και αν η ομάδα του είναι το φαβορί: «Νομίζω ότι δε θα μας επηρεάσει, έγινε κι η σωστή διαχείριση από το τεχνικό team και θεωρώ ότι δε θα υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Όλα θα φανούν στο γήπεδο βέβαια την Κυριακή, όπως και το ποιος είναι το φαβορί».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.