Β’ ΕΠΣΘ: Αποτελέσματα και σκόρερ την Κυριακή 31/10

Η δράση στην 3η αγωνιστική

Έκλεισε η αυλαία για την αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ, με τα πρωινά παιχνίδια να ολοκληρώνονται ήδη από το μεσημέρι.

Με διπλό πέρασε ο Πανιώνιος Νέας Ιωνίας από την έδρα των Νέων Αθλητών Νίκης, με σκορ 1-2. Στο 47’ έγινε από πάσα του Καπάκη και σουτ του Βαρβέκη στην κίνηση το 0-1, ενώ στο 49’ ο Γκινίδης έκανε το 1-1 για τους Νέους Αθλητές. Τελικά στο 75’ μετά από κόρνερ του Παπαστεργίου, ο Βαρβέκης έκανε το τελικό 1-2.

Στο γήπεδο της Χλόης, η τοπική ομάδα ηττήθηκε από τον Απόλλωνα Καναλιων 1-2. Στο 18’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Καράνταγλη, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της Χλόης από αυτογκόλ, ενώ στο 35’ μετά από ατομική ενέργεια του Δουλά η μπάλα κατέληξε στον Βασιλείου και αυτος έκανε το σκορ 0-2. Για την Χλόη, ο Μιχολίτσης έκανε το 1-2 στο 50’. Οι γηπεδούχοι είχαν μάλιστα και δύο δοκάρια, με τον Βαΐτση στο 25’ και τον Τριχόπουλο στο 70’, ενώ είχε μεσολαβήσει για τον Απόλλωνα Καναλίων το δοκάρι του Καράνταγλη στο 40’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Με σκορ 0-5 από την άλλη, ο Άνθιμος Γαζής πέρασε από την έδρα των Άνω Λεχωνίων, που ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ρήγας στο 65’.  Το 0-1 έκανε στο 5’ ο Πασχαλόπουλος, και το 0-2 στο 7’ ο Γκέκας με κεφαλιά. Ο Κίτσας στο 50’ σκόραρε για το 0-3, και το 0-4 στο 60’, ενώ ο Καράι στο τέλος διαμόρφωσε το τελικό 0-5. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια με τον Γκέκα στο 4’ και με τον Κίτσα στο 57’, ενώ για τον Άνθιμο Γαζή από το 70’ και μετά αγωνίστηκε ο 15χρονος τερματοφύλακας Δεληστάθης.

Με 4-0 επικράτησε ο Μαγνησιακός του Ελευθεριακού με τους παίκτες του Θάνου Θεοδώρου να πετυχαίνουν και τα τέσσερα τέρματα στην επανάληψη. Ο Γιάννης Κέκιας ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα του πέναλτι στο 55’, ενώ ο ίδιος δέκα λεπτά αργότερα έκανε το 2-0 με σουτ έξω από την περιοχή. Στο 83’ ο Καρμαγάλος με τον ίδιο τρόπο έγραψε το 3-0, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Μωυσίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι δύο λεπτά πριν από τη λήξη του ματς.

Νίκη για τον Κένταυρο απέναντι στον Άθλο με 3-2 στο γήπεδο της Αργαλαστής. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Γώγο μόλις στο 3’, με τον Κακαλέ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ να ισοφαρίζει. Οι γηπεδούχοι πριν βγει το ημίχρονο πέτυχαν δύο ακόμα τέρματα, με τον Ζοτκάι να κάνει το 2-1 στο 32’ και τον Γώγο και πάλι να παίρνουν αέρα δύο τερμάτων, στο 42’. Ο Κακαλές με ένα σπάνιο γκολ πέτυχε το δεύτερο για τον ίδιο, αλλά και την ομάδα του, στο 75’ με απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Νικητής αναδείχθηκε ο Ιάσων Άλλης Μεριάς στο βοηθητικό γήπεδο του ΕΑΚ απέναντι στην ΑΠΟΒ με 3-2. Ο Τσιόρτος με πλασέ μετά από δέντρα του Χριστάκη άνοιξε το σκορ, με τον Νταφόπουλο στο 15’ να κάνει το 2-0΄. Ο Χουμπλής μείωσε για τους φιλοξενούμενους στο 36’ με πλασέ μέσα από την περιοχή. Στην επανάληψη ο Χριστάκης με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του, μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά του Χριστοδούλου, με τον Κυπτίου στο 75’ να στέλνει την μπάλα άουτ από την άσπρη βούλα του πέναλτι. Ο Χουμπλής για τους φιλοξενούμενους στο 85’ με το δεύτερο προσωπικό  του τέρμα έκανε το τελικό 3-2.

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.