Βενέτης: «Είμαστε Νίκη, δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσουμε άλλο ΑΦΜ»

Δηλώνει στο magnesiasports o αντιπρόεδρος της κυανόλευκης ΠΑΕ

Η Νίκη βγήκε σχετικά νωρίς εκτός στόχων φέτος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, με τη διεκδίκηση της ανόδου να μην είναι εφικτή, παρότι η χρονιά ξεκίνησε φιλόδοξα.

Οι κυανόλευκοι χωρίς άγχος πλέον οδεύουν προς το τέλος της χρονιάς, έχοντας άλλα έξι παιχνίδια να δώσουν ως τη λήξη των πλέι οφ και αυτό που απασχολεί κυρίως είναι η επόμενη μέρα.

Τις τελευταίες μέρες από διάφορες πλευρές συντηρείται μία χωρίς βάση φημολογία αφενός περί αγοράς της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος από την πλευρά του Αλέξη Παπακωνσταντίνου, ώστε η Νίκη να πάρει τη θέση της στη Σούπερ Λιγκ 1, και αφετέρου περί πρόθεσης να αποχωρήσουν από την ομάδα ο μεγαλομέτοχος και ο αντιπρόεδρος Βασίλης Βενέτης.

Το magnesiasports επικοινώνησε με τον Βασίλη Βενέτη, που δήλωσε τα εξής: «Αν βρεθεί κάτι καλύτερο από μας, φυσικά και να έρθει, θα τους βοηθήσουμε κι εμείς. Δεν είναι πρόθεσή μας να φύγουμε, αλλά όποιος είναι ικανότερος και έχει τη διάθεση να πάει πιο ψηλά τη Νίκη, να εμφανιστεί. Ποτέ δεν είμαστε αρνητικοί σε προτάσεις. Αλλά, αν εμφανιστεί ενδιαφερόμενος, θα αξιολογηθεί και δε θα δώσουμε όπου να ‘ναι την ομάδα».

Όσο για τα σενάρια περί ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος κατέδειξε εμμέσως πλην σαφώς ότι ανήκουν στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας: «Είμαστε Νίκη και δεν μας ενδιαφέρουν άλλες ομάδες. Δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να αγοραστεί άλλο ΑΦΜ. Είναι τελείως έξω από τις αξίες της Νίκης. Αυτοί που το λένε δεν είναι Νίκη, γιατί όλοι ξέρουμε ότι δεν γίνεται αυτό. Είναι ανέφικτο».

Ακόμη, ο Βασίλης Βενέτης, που σήμερα έχει γενέθλια, εξέφρασε μέσω του magnesiasports ένα μικρό παράπονο: «Αυτό που θέλει ο οργανισμός είναι ομοψυχία, αγάπη και στήριξη. Σίγουρα βλέπουμε τα προβλήματα, δεν τα κρύβουμε, αλλά τονίζοντάς τα και μεγεθύνοντάς τα δεν γίνεται καλύτερος ο οργανισμός που λέγεται Νίκη. Όλα τα σπίτια έχουν προβλήματα, το θέμα είναι να υπάρχει ομοψυχία, ώστε να μπορείς να τα ξεπερνάς».

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.