Βενέτης: «Μην περιμένετε κάτι πριν τις 11 Ιουλίου»  

Δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη, θέτοντας ως ορόσημο την ημερομηνία της συνεδρίασης της Σούπερ Λιγκ 2

Ο Βασίλης Βενέτης φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Blue Heart 105.1 και ερωτώμενος για τις πρώτες ανακοινώσεις ενόψει της νέας σεζόν παρέπεμψε μετά τις 11 Ιουλίου, που θα γίνει η συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ 2 και στην οποία θα παρθούν αποφάσεις για τη μορφή του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βενέτης ανέφερε: «Όλα αυτά θα γίνουν μετά τις 11 Ιουλίου που έχει συνεδρίαση η Σούπερ Λίγκα 2. Μέχρι τότε μην περιμένετε να πούμε περισσότερα για την ομάδα. Θέλουμε μετά να κάνουμε και εμείς κάποιους υπολογισμούς, πόσους αγώνες θα δώσει η ομάδα, πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα, πού θα παίξουμε.

Σίγουρα υπάρχει κινητικότητα και για τις μεταγραφές. Όσοι ασχολούμαστε με τη Νίκη, δεν σταματάμε ποτέ. Νομίζετε ότι πήγα διακοπές και είμαι αραχτός; Μακάρι να γινόταν, αλλά δεν μπορεί να γίνει. Οι μυαλοπώληδες και οι γνώστες του ποδοσφαίρου περισσεύουν».

Για τις ανανεώσεις: «Κάποια παιδιά θα μείνουν από το περσινό ρόστερ, μετρά και η πρόθεση και η θέληση ενός παίκτη. Είναι και θέμα χαρακτήρα, αν είναι κορεσμένος, αν είναι φιλόδοξος. Όλα αυτά συνυπολογίζονται.

Κάποιοι παίκτες έχουν δημιουργήσει ένα κασέ, αλλά δεν έχουν δικαιολογήσει τα χρήματα τους. Γιατί να τους έχουμε αυτούς; Για να πούμε ότι έχουμε ένα όνομα;».

Για το αν η ομάδα έχει άνοιγμα: «Η ομάδα έχει δώσει εξετάσεις, πέντε χρόνια έχει πάρει άδεια κι αυτό έχει σχέση και με το τι χρωστά».

Όσο για την επιλογή του Π. Μαγουλάς ανέφερε: «Επιδιώκουμε μία ανεξαρτησία και να μην έχουμε κανέναν στο κεφάλι μας».

Ακόμη μίλησε για έναν αέρα ανανέωσης και τη νέα πνοή που φέρνει ο Ιορδάνης Χατζηεφραιμίδης, που ανέλαβε νέος πρόεδρος στην Ερασιτεχνική Νίκη, σημειώνοντας πως μπήκε με πολλή όρεξη, μη λησμονώντας πάντως να κάνει αναφορά στο μεγάλο έργο που επιτέλεσε ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Φάτσης.

Σημαντικό είναι ότι ο Βασίλης Βενέτης πληροφόρησε πως στον χώρο του ΟΣΕ, για να κερδηθεί χρόνος, έχουν αρχίσει οι εργασίες από σήμερα Δευτέρα (1/7), για να υποδεχθεί τον πλαστικό τάπητα, που θα μεταφερθεί από το Π. Μαγουλάς.

Συγκεκριμένα επεσήμανε: «Επειδή στην πόλη αυτή πέφτει πολλή λάσπη, το έργο που αφορά τον ΟΣΕ γίνεται με χρηματοδότηση της ΠΑΕ. Ξεκίνησε να γίνει η υποδομή του πλαστικού, θα γίνει κάποια καθαριότητα και θα πέσει ένα υπόστρωμα από άμμο, για να είμαστε έτοιμοι, γιατί φαίνεται ότι τα μηνύματα είναι θετικά.

Ζητήσαμε αύξηση της χρηματοδότησης από τα 60.000 στις 200.000 ευρώ και λίγο πιο πάνω. Είναι ένα ποσό που δεν θα εισπραχθεί από τη Νίκη, ούτε από τον Βασίλη ούτε από τον Αλέξη, αλλά το ποσό από την Περιφέρεια θα πάει στον ανάδοχο. Είναι μία εταιρεία που εξειδικεύεται στα γήπεδα, αλλά δεν έχει σχέση με τη Νίκη. Η Νίκη κάνει μόνο μία προγραμματική σύμβαση. Εμείς θα έχουμε αποξηλώσει το πλαστικό κι αυτός θα ασχοληθεί με την κατασκευή του φυσικού χόρτου.

Ξεκινήσαμε τις εργασίες να μη χάνουμε χρόνο, όταν χρειαστεί να το μεταφέρουμε στον ΟΣΕ».

Χρήστος Θανασούλης

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.