Βεργέτης: «Δεν ψάχνουμε κάτι μεταγραφικά»

Μπορεί η Νίκη Βόλου να ηττήθηκε στο φιλικό με αντίπαλο την ΑΕΛ με 0-2, ωστόσο ο Στάικος Βεργέτης δεν στέκεται σε καμία περίπτωση στο αποτέλεσμα, με τον προπονητή των «κυανόλευκων» να εκφράζει την ικανοποίησή του για την εμφάνισή των παικτών του όσον αφορά τουλάχιστον το αμυντικό κομμάτι. Τόνισε δε ότι οι έντονες προπονήσεις θα συνεχιστούν και μάλιστα σε έντονο ρυθμό και τις επόμενες ημέρες με φόντο το φιλικό της Κυριακής με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Ειδικά για τους παίκτες που εντάχθηκαν τις τελευταίες ημέρες στην ομάδα όπως ο Πολίμος και ο Αργύρης, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Στάικος Βεργέτης σημείωσε είναι πολύ νωρίς για να βγουν και γι’ αυτούς συμπεράσματα, υπογραμμίζοντας ότι: «Θα μπουν σιγά σιγά στο γκρουπ και γι’ αυτό είμαστε σε καθημερινές προπονήσεις. Η ροή της προετοιμασίας κυλάει ομαλά και όπως πρέπει. Όπως είπα μετά το φιλικό με την Παναχαϊκή, επαναλαμβάνω ότι δεν θυσιάζω την προπονητική διαδικασία για να είμαστε πιο φρέσκοι στα φιλικά, με αποτέλεσμα αυτό να μας κοστίζει και να πηγαίνουμε κάποιες φορές δεύτεροι στην μπάλα και να έχουμε πιο βαριά πόδια. Καλό όμως είναι να ελαφρύνουμε και να φρεσκαριστούμε όταν πρέπει και όχι τώρα. Στο επόμενο φιλικό με τον Λεβαδειακό θα πάρουν 60 λεπτά κάποια παιδιά που με την ΑΕΛ είχαν λιγότερο χρόνο. Ξεκολλήσαμε από τα 45λεπτα και δίνουμε παραπάνω χρόνο συνεχόμενου παιχνιδιού. Ετοιμάζουμε σιγά σιγά όλους ισόποσα σε χρόνο».

Εξάλλου επανέλαβε κατηγορηματικά ότι: «Είμαστε σε φάση προετοιμασίας. Δεν μας ενδιαφέρει η ομάδα να είναι φρέσκια. Αλλιώς θα χάσουμε μέρες προπόνησης.

Τέλος, ο τεχνικός της Νίκης ρωτήθηκε και για τα μεταγραφικά για να δηλώσει ότι: «Θα πω ότι έχει κλείσει το ρόστερ. Είμαστε καλυμμένοι και είμαστε καλά. Αλλά όσο υπάρχει μεταγραφική περίοδος μπορεί κάτι να προκύψει. Είμαστε καλά όμως αυτή τη στιγμή και δεν έχω κάποια απαίτηση».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.