Βεργέτης για την παραμονή του στη Νίκη: Δεν μπορούμε ακόμη να λάβουμε αποφάσεις

Στο ραδιόφωνο Metropolis της Θεσσαλονίκης μίλησε ο Στάικος Βεργέτης, προπονητής της Νίκης Βόλου, από τον οποίον ζητήθηκε κυρίως η άποψή του για την επανέναρξη της Σούπερ Λίγκας και το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού.

Ωστόσο, η πρώτη ερώτηση του δημοσιογράφου Χάρη Δημαρά ήταν σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Νίκη Βόλου, με τον 43χρονο Αρκάδα τεχνικό να απαντά ότι με βάση την κατάσταση που υπάρχει δεν μπορεί να πάρει ακόμη κάποιες αποφάσεις και κρατά στάση αναμονής. Συγκεκριμένα ο κ. Βεργέτης τόνισε:

«Αυτή τη στιγμή είναι όλα τα θέματα σε εκκρεμότητα. Με τον κορωνοϊό, τη μετέωρη κατάσταση για το αν συνεχίζεται ή όχι το πρωτάθλημα και το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης των κατηγοριών δεν μπορούμε ακόμη να λάβουμε κάποιες αποφάσεις. Είμαστε σε στάση αναμονής».

Για την αγωνιστικό άνοδο της Νίκης, από τη στιγμή που ο ίδιος κάθισε στον πάγκο ανέφερε: «Δόξα τω Θεώ, η ομάδα είχε μία καλή σεζόν με μία σταδιακά ανοδική πορεία.

Έφτασε σε ένα σημείο να διεκδικήσει και τη δεύτερη θέση. Θα μπορούσαμε στις τρεις αγωνιστικές που απέμεναν να διεκδικήσουμε πράγματα. Πήγαν όλα καλά. Η Νίκη σώθηκε μαθηματικά ενάμιση μήνα πριν την επίσημη λήξη του πρωταθλήματος, κάτι που φάνταζε πολύ δύσκολο, όταν ανέλαβα. Είχαμε μία επιτυχημένη σεζόν θα έλεγα σε πολλούς τομείς».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.