Βεργέτης: Η ισοπαλία δε θα αποτελέσει τροχοπέδη για την ανοδική μας πορεία

Η Νίκη δεν έκανε τις φάσεις που κάνει σε άλλα παιχνίδια, υποστήριξε στις δηλώσεις του για το ματς με το Αιγάλεω ο προπονητής της ομάδας Στάικος Βεργέτης. Αρχικά τόνισε ότι ομάδα του μπήκε στο γήπεδο για βαθμολογικούς λόγους, προκειμένου να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της και να κοιτάξει για παραπάνω, αλλά και για να αφιερώσει τη Νίκη στον Βαγγέλη Κωστή, ο οποίο, όπως είπε, την περασμένη Κυριακή ήταν παρών στο γήπεδο και τώρα δεν υπάρχει. «Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι κάθε μας γκολ και κάθε μας νίκη να του τα αφιερώνουμε, για να τον κάνουμε να χαμογελάει από ψηλά»,  επισήμανε χαρακτηριστικά ο 43χρονος τεχνικός και ευχήθηκε συλλυπητήρια στην οικογένειά του και να βρει τη δύναμη όσο μπορεί να συνεχίσει τη ζωή της μ’ αυτήν την απώλεια, ενώ ανέφερε ότι άπαντες στη Νίκη θα προσπαθήσουν να μη σβήσει η μνήμη του.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο κ. Βεργέτης σχολίασε:  «Νομίζω ότι κάνουμε λιγότερες τελικές φάσεις από ό,τι στα προηγούμενα παιχνίδια και σ’ αυτό έφταιξαν δύο πράγματα, ο δικός μας χειρισμός της μπάλας, που δεν μπορούσαμε εύκολα να διασπάσουμε την πολυπρόσωπη άμυνα του Αιγάλεω, και ότι ενδεχομένως μας έλειψαν κάποια παιδιά που είναι παίκτες-κλειδιά για κλειστές άμυνες. Προσπαθήσαμε με τις λύσεις που έχουμε να αντεπεξέλθουμε. Σε κάποιο βαθμό και κατά διαστήματα ήμασταν στο πνεύμα του αγώνα, χωρίς όμως να κάνουμε πολλές ευκαιρίες, όπως έχουμε συνηθίσει σε άλλα παιχνίδια. Δεν πρέπει αυτή η ισοπαλία να αποτελεί τροχοπέδη για την ανοδική πορεία της ομάδας. Πρέπει να μας πεισμώσει και να δούμε το μέλλον με περισσότερη συγκέντρωση και δουλειά τη συνέχεια».

Επίσης ρωτήθηκε για τον Οικονομίκο, που έκανε ντεμπούτο: «Για να υπάρχει στο ρόστερ σημαίνει ότι πιστεύουμε ότι μπορεί να βοηθήσει τόσο αυτός όσο και τα υπόλοιπα παιδιά και για αυτό ζητήσαμε να αποκτηθεί».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.