Βοσνιάδης: «Δεν ήμαστε καλοί, μας επηρέασαν τα προβλήματα»

Ο απολογισμός μετά τη «λευκή» ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη

Με τον βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε στη βάση της η Νίκη Βόλου από τον Καυταντζόγλειο, μένοντας στο 0-0 απέναντι στον Ηρακλή. Από πλευράς «κυανόλευκων», μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής Αλέκος Βοσνιάδης ανέφερε ότι η Νίκη δεν ήταν καλή, αλλά από την άλλη είχε επηρεαστεί και από το θέμα του κορωνοϊού που έκανε την εμφάνισή του στις τάξεις της ομάδας.

«Πήραμε έναν  πόντο παρόλο που δεν ήμαστε καλοί. Ο Ηρακλής ήταν καλύτερος και είχε περισσότερο πάθος από εμάς. Άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού από αυτό που έπαιζε όλο το προηγούμενο διάστημα. Πήγε σε πιο άμεσο παιχνίδι και αυτό μας δυσκόλεψε. Απέκτησαν ενθουσιασμό οι παίκτες του, ήταν πιο πρώτοι στην μπάλα και μπαίνανε πιο δυνατά στις προσωπικές μονομαχίες. Παρασύρανε και τον κόσμο και φυσιολογικά πήρανε το χέρι από κάποιο σημείο και μετά» ανέφερε αρχικά ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Παράλληλα, ο τεχνικός της Νίκης επεσήμανε: «Προσπαθήσαμε να αμυνθούμε καλά. Δεν είχαμε σε καλή μέρα λόγω και του προβλήματος που προέκυψε μέσα στην εβδομάδα και μας επηρέασε πολύ αρκετά από τα ατού μας. Ήταν κάτι που εύχομαι να μην περνάνε οι ομάδες, μας άλλαξε τελείως και είχαμε παιδιά που ήταν καταπονημένα απ’ έξω και με πυρετό. Μέσα από τόσα προβλήματα πήραμε τον πρώτο πόντο απέναντι στον Ηρακλή. Ήταν ένας πολύτιμος βαθμός σε μία δύσκολη έδρα. Συνεχίζουμε, να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα, μέσα σ’ αγωνιστικούς χώρους και να μην ξεφύγουμε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.