Βοσνιάδης: «Σημαντικός παράγοντας η καλή ψυχολογία, έτσι ξεπεράσαμε την ισοφάριση»

Συνεχίζει στο ίδιο πνεύμα η Νίκη σύμφωνα με τον προπονητή της

Στο θέμα της καλής ψυχολογίας που έπαιξε ρόλο στο να ξεπεράσει το σοκ της ισοφάρισης στάθηκε μετά την επικράτηση επί του ΠΑΟΚ Β’, ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης, που τόνισε ότι η ομάδα του θα συνεχίσει το ίδιο πνεύμα.

«Άλλοι τρεις βαθμοί απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, που στο πρώτο ημίχρονο μας δημιούργησε προβλήματα με την κατοχή της και το συνδυαστικό της παιχνίδι. Μπορεί εμείς να είχαμε φάσεις που κλέβαμε και φεύγαμε στη μετάβαση αλλά γενικά ο αντίπαλος μας προβλημάτισε πολύ με τον τρόπο παιχνιδιού της. Αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε σχηματισμό και να κάνουμε αλλαγές στο ημίχρονο, από την ώρα που είχαμε προηγηθεί για να μπορούμε ν’ ανταποκριθούμε. Νομίζω ότι τα πηγαίναμε καλά στο δεύτερο μέρος, χάσαμε και τετ-α-τετ αλλά σε μία ανύποπτη φάση από μία κακή συνεννόηση «φάγαμε» ένα γκολ που δυσκόλεψε τα πράγματα. Αλλάξαμε σχηματισμό με την είσοδο του Βλαχομήτρου, ήρθε η στατική φάση του Μιράντα και πήραμε άλλους τρεις βαθμούς» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σημασία της καλής ψυχολογίας, για να επισημάνει ότι: «Πλέον η ομάδα έχει «αέρα» και αν συνέβαινε στην αρχή του πρωταθλήματος αυτό που συνέβη στο παιχνίδι σήμερα (σ.σ. η ισοφάριση) θα είχαμε προβλήματα. Τώρα βλέπετε πόσο σημαντικός παράγοντας είναι η καλή ψυχολογία σε μία ομάδα. Ψύχραιμα βρήκαμε τη φάση, πήραμε το παιχνίδι και συνεχίζουμε με το ίδιο πνεύμα και στο επόμενο. Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ για το καλό της ποδόσφαιρο. Έχει καλούς παίκτες με τρεξίματα και αυτό μας δημιούργησε προβλήματα. Συγχαρητήρια και στα δικά μας παιδιά που είχαμε την ψυχραιμία και αντιδράσαμε».

Όσον αφορά την επίτευξη του γκολ, του πρώτου όπως επισημάνθηκε από εκτέλεση κόρνερ για τη Νίκη φέτος, ο κ. Βοσνιάδης σημείωσε: «Δουλεύουμε πολύ τέτοιες φάσεις. Εκεί ήταν ο χώρος που κινείται ο τελευταίος μας παίκτης, βγήκε η φάση στον Μιράντα και το εκτέλεσε. Έχουμε ψηλά κορμιά και καλά χτυπήματα, θέμα χρόνου ήταν να βρούμε τέρματα από στατικές φάσεις και πρέπει να βελτιώνουμε και τις αμυντικές μας τοποθετήσεις σε τέτοιες φάσεις, που τα έχουμε σε καλό επίπεδο».

Τέλος, αναφέρθηκε και στη σημασία της στήριξης από τον κόσμο. «Όταν η ομάδα έχει πρόβλημα ο κόσμος την κρατάει με την εμψύχωση απ’ έξω και την επαναφέρει. Έτσι θέλουμε τον κόσμο μας, και να πολλαπλασιάζεται και να έχει αυτήν τη συμπεριφορά».

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.