Ξέσπασε ο Ολυμπιακός Βόλου, 7-0 την Ακρόπολη Σέσκλου

Για την 11η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ

Με τον κόσμο να βρίσκεται στη σίτα του γηπέδου του Μαγνησιακού, για να στηρίξει για μία ακόμη φορά τον Ολυμπιακό Βόλου, οι «ερυθρόλευκοι» δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την όποια αντίσταση της Ακρόπολης Σέσκλου, επικρατώντας σε βάρος της 7-0 για την 11η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν από την αρχή έως το τέλος καλύτερος, και θα μπορούσε να πετύχει πολλά περισσότερα τέρματα, έχοντας πολλές ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο μέρος, αρκούμενος σε τρία τέρματα μέχρι εκείνο το σημείο. Ο Πετράκος άνοιξε το σκορ, ο Καρατσόλης σημείωσε άλλα δύο γκολ στη συνέχεια, ενώ στο δεύτερο μέρος ο Μπλατσέρης αρχικά, δις ο Αναστασίου και ο Γιαρλέλης στη συνέχεια, διαμόρφωσαν το τελικό 7-0.

Ρεπορτάζ: Χρυσόστομος Τρίμμης

Από την αρχή το προβάδισμα

Πιο απειλητικός ξεκίνησε ο Ολυμπιακός Βόλου και στο 2’ είχε μεγάλη ευκαιρία ν’ ανοίξει το σκορ, με τον Ματτέα να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και να κινείται από δεξιά, περνώντας και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά προτίμησε να σουτάρει αντί να πασάρει, για να στείλει την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Το σκορ άνοιξε πάντως νωρίς, καθώς στο 6’ ο Καμπέρης εκτέλεσε το κόρνερ, με τον Σκοπελίτη να κάνει το πρώτο σουτ, η μπάλα βρήκε στα σώματα των αμυνομένων και ο Πετράκος με δυνατό σουτ από κοντά έκανε το 1-0.

Στο 8’ ο Καρατσόλης σκόραρε αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε, με τον β’ βοηθό να σηκώνει τη σημαία για οφσάιντ, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις των «ερυθρόλευκων», όμως από μακρινή μπαλιά ο ίδιος παίκτης βγήκε στην αντεπίθεση στο 14’ για να κάνει το 2-0 για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Στο 22’ ο Καρατσόλης λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο γκολ, όταν ο Κακάμης έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο συμπαίκτης του πλάσαρε, αλλά ο Βίτσος έδιωξε με τα πόδια, ενώ στο 24’ ο τερματοφύλακας της Ακρόπολης είπε πάλι «όχι» στον «ερυθρόλευκο» επιθετικό, αφού έδιωξε σε κόρνερ μετά από κεφαλιά. Ο Βίτσος επενέβη αποτελεσματικά και στο σουτ του Κακάμη στο 25’, πέφτοντας για να διώξει την μπάλα, με τον Ολυμπιακό Βόλου να συνεχίζει να έχει όμως τον πλήρη έλεγχο του αγώνα.

Ο τερματοφύλακας της Ακρόπολης ήταν αποτελεσματικός και στο 42’ και πάλι σε σουτ του Καρατσόλη, ενώ μπλόκαρε στο 43’ σουτ του Ματτέα μετά από πάσα του Σκοπελίτη. Όμως ο Καρατσόλης στο 43’ έκανε το σκορ 3-0, μετά από μπαλιά του Κακάμη από δεξιά και σουτ μέσα από την αντίπαλη περιοχή.

Σαρωτικός στη συνέχεια

Ένα εξαιρετικό τέρμα πέτυχε στο δεύτερο μέρος και στο 56’ ο Μπλατσέρης, που ελίχθηκε μέσα στην περιοχή της Ακρόπολης και έστειλε στη δεξιά συμβολή των δοκών την μπάλα, για να κάνει το 4-0 για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Ολυμπιακός Βόλου συνέχισε να έχει την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα, και στο 75’ ο Σέττος γύρισε από δεξιά την μπάλα και ο επερχόμενος Αναστασίου σκόραρε για το 5-0. Ο ίδιος παίκτης στο 81’ μετά από ασίστ του Κούλπα, με δυνατό σουτ πέτυχε το δεύτερό του γκολ για να κάνει το 6-0, ενώ στο 82’ από μπαλιά και πάλι του Κούλπα, ο Γιαρλέλης με κεφαλιά έκανε το 7-0, σκορ που ήταν και το τελικό.

Ολυμπιακός Βόλου (Αρσένος): Φλίγκος, Κακάμης, Καμπέρης (66’ Γιαρλέλης), Παπακώστας, Κούλπας, Καρατσόλης (46’ Παπαδήμος), Μπλατσέρης (66’ Νούσιος), Ματτέα (46’ Κατσαγεωργίου), Αναστασίου, Πετράκος (46’ Σέττος), Σκοπελίτης.

Ακρόπολη Σέσκλου (Τσουκάλης): Βίτσος, Παπούλιας, Βασιλείου(64’ Κριτσίνης), Σιδέρης, Στρούγγης, Κολυμήτρας, Πούλιος, Χρυσαφόπουλος, Αξιώτης, Γκάγκας (64’ Τσουκάλης), Τζινιέρης (76’ Γλάρος).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.