Υπομονή μέχρι τη Δευτέρα για τον Διαγόρα Στεφανοβικείου

Δεν πραγματοποιήθηκε τελικά το βράδυ της Πέμπτης όπως είχε αρχικά οριστεί η συνάντηση των μελών  της Γενικής Συνέλευσης του Διαγόρα Στεφανοβικείου, με την ομάδα να συνεχίζει την αναζήτηση για έξοδο από το διοικητικό και οικονομικό αδιέξοδο.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Θανάσης Πρασσάς, έχει τονίσει ήδη ότι δεν μπορεί να σηκώσει μόνος του το βάρος για μία ακόμη χρονιά, και τουλάχιστον περιμένει την δραστηριοποίηση των μελών της τοπικής κοινωνίας του Στεφανοβικείου, για να στηρίξουν έστω την προσπάθεια, ή ακόμη και να βρεθεί ένα διάδοχο σχήμα για τα διοικητικά και τα οικονομικά. Ήδη μία πενταμελής Επιτροπή έχει αναλάβει τις επαφές και την αναζήτηση λύσεων, ωστόσο τα μέλη της ζήτησαν οι συζητήσεις να μεταφερθούν για την ερχόμενη Δευτέρα.

Έτσι, εφόσον το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει, νεότερα δεδομένα δεν μπορεί να έχει κανείς στη διάθεσή του. Ο Διαγόρας πάντως έχει εξασφαλίσει αγωνιστικά τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, και πάνω σ’ αυτήν την τροχιά θέλει να κινηθεί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.