Cocktail “Greens ‘py”

Βασιζόμενοι λοιπόν στα χόρτα και στο κρέας που έχει το πιάτο μας, η πρότασή μας είναι ένα κοκτέιλ με έντονα αρώματα από καυκαλήθρες στο οποίο έχουμε σαν βάση τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο, συνδυασμένο με τόνους από γλυκά βότανα και μαστίχα, με μία μακρά πικάντικη και γλυκιά επίγευση. Σας παρουσιάζουμε το Greens ‘py.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
50ml Το Δεκαράκι (τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο)
20ml Λικέρ Μαστίχας
10ml Galliano λικέρ
30ml Σπιτικό σιρόπι από καυκαλήθρες (2:1)
15ml Φρέσκο χυμό από λάιμ
1-2 ροδέλες μικρές από καυτερή πιπεριά
Αλκοόλ ανά μερίδα: 2,9 μονάδες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπάμε στο σέικερ όλα τα συστατικά μαζί με 8-9 πάγους και κάνουμε διπλό σούρωμα (αφροσυλλέκτη και σουρωτήρι) σε ένα ποτήρι για λικέρ, χωρίς πάγο (όπως στην φωτογραφία για παράδειγμα). Σερβίρουμε πάνω σε μια επιφάνεια ξύλου με μια καυτερή πιπεριά στο πλάι και καλή μας απόλαυση!
Μπορείτε να γευτείτε και να δοκιμάσετε το κοκτέιλ στο ξενοδοχείο Kivo Art & Gourmet Hotel, στο μπαρ των εστιατορίων Kivo Creative Greek Cuisine, Kivo Modern Asian Dining στη Σκιάθο, στο Καφέ Κοκτέιλ Μπαρ Puerto στην Παραλία του Βόλου και στην Άφησσο στα «6 Κλειδιά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.