«Αόρατοι» δημοτικοί σύμβουλοι στα Τρίκαλα

Εξαφανίστηκαν αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι από το δελτίο Τύπου του δήμου Τρικκαίων που αφορούσε την πρόσφατη κοπή πίτας της Δημοτικής Φιλαρμονικής.

Το θέμα έφερε ο δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τάσος Κατσιάνης.

Όπως ανέφερε διαπιστώνει για τέταρτη φορά ότι στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Trikalacity απουσιάζουν παντελώς οι αναφορές σε δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης.

Εφερε το χαρακτηριστικό παράδειγμα ενός δελτίου Τύπου που δόθηκε από το δήμο στα τοπικά Μ.ΜΕ που αναφέρονταν στην κοπή της πίτας της Δημοτικής Φιλαρμονικής.

Στο συγκεκριμένο δελτίο Τόπου υπήρχαν το όνομα μιας αντιδημάρχου και ενός δημοτικού συμβούλου, ενώ δεν γίνονταν καμία αναφορά για την παρουσία τους στην εκδήλωση και άλλων δημοτικών συμβούλων και εκπροσώπων παρατάξεων όπως του ίδιους του πρώην δημάρχου χρ. Λάππα, τουτ εκπροσώπου της Λαικής Συσπείρωσης Κ. Τάσιου, του εκπροσώπου του «Φυσάει Κόντρα» και άλλων.

Παίρνοντας το λόγο ο αντιδήμαρχος Τόμμυ Κυρίτσης απάντησε στον κ. Κατσιανη ότι ασχολείται με τους τύπους και όχι με την ουσία για να πάρει την απάντηση του κ. Κατσιάνη που αναφέρθηκε για τον θεσμό του δημοτικού συμβούλου καθώς και ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν από δω και πέρα τέτοιες παραλείψεις.

Κι’ αλήθεια ο συντάκτης του δελτίου Τύπου δεν είδε τόσους δημοτικούς συμβούλους γύρω του, εκτός κι’ αν ήταν αόρατοι…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.