Για τη διαγραφή του δημόσιου χρέους και τις Γερμανικές επανορθώσεις μίλησε στα Τρίκαλα η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Με κεντρική ομιλήτρια της πρώην πρόεδρο της Βουλής και επικεφαλής της πολιτικής κίνησης «Πλεύση Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στην πλατεία Ρ. Φεραίου εκδήλωση μνήμης και τιμής στον πρωτοκαπετάνιο του ΕΛΑΣ Αρη Βελουχιώτη.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την επιτροπή Τρικαλινών για την απόδοση τιμής στον Αρη Βελουχιώτη, καθώς φέτος συμπληρώνονται 71 χρόνια από το θάνατό του, ενώ σαν σήμερα το 1945 οι παρακρατικοί κρέμασαν το κεφάλι του μαζί με του συναγωνιστή του Τζαβέλα στους φανοστάτες της πλατείας Ρ.΄Φεραίου.
Όπως κατέγραψε το trikaladay η Ζωή Κωνσταντοπούλου πριν την έναρξη της εκδήλωσης και αφού χαιρέτισε δια ζώσης τους συγκεντωμένους Τρικαλιθνούς απόθεσε ένα λουλούδι στο σημείο όπου βρίσκονταν ο φανοστάτης στον οποίο κρεμάστηκε το κεφάλι του πρωτοκαπετάνιου του ΕΛΑΣ.
Στην ομιλία της την οποία παρακολούθησαν δεκάδες Τρικαλινοί, η κ. Κωνσταντοπούλου και με την ιδιότητα της ιδρύτριας της Επιτροπής Αλήθειας για το δημόσιο χρέος, αναφέρθηκε στην διεκδίκηση των Γερμανικών επανορθώσεων και της επιστροφής του αναγκαστικού κατοχικού δανείου, καθώς και στον αγώνα για την διαγραφή του δημόσιου χρέους, χωρίς φυσικά να παραλείψει την έντονη κριτική για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.