Δούλευε και… κάπνιζε παράνομα σε κτηνοτροφική μονάδα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Συνελήφθησαν, σήμερα (26-08-2014) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Γόννων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, δύο άτομα και συγκεκριμένα ένας 76χρονος Έλληνας και ένας 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών και της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα παρακάτω: «Στο πλαίσιο συστηματικών ελέγχων, οι αστυνομικοί κατέλαβαν τον 76χρονο να έχει προσλάβει και να απασχολεί παράνομα τον αλλοδαπό, ως εργάτη σε κτηνοτροφική μονάδα ιδιοκτησίας του, έναντι προσυμφωνημένης αμοιβής.

Επιπλέον, εξακριβώθηκε ότι ο αλλοδαπός διέμενε σε κατάλυμα που του παρείχε ο 76χρονος εντός της κτηνοτροφικής μονάδας, ενώ είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα.

Στην κατοχή του 36χρονου υπηκόου Αλβανίας βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κομμένου αφορολόγητου καπνού, βάρους 287 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Γόννων».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.