Ζήτησαν ανάσα αξιοπρέπειας και οι Τρικαλινοί

Με τη συμμετοχή αρκετών Τρικαλινών πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η συγκέντρωση συμπαράστασης στην κυβέρνηση και στις διαπραγματεύσεις για την απαλλαγή της χώρας από τα εξοντωτικά μέτρα λιτότητας λόγω μνημονίων.

Το σύνθημα που κυριάρχησε ήταν.» Δεν εκβιαζόμαστε, ούτε βήμα πίσω στους εκβιασμούς. Θα νικήσουμε!”.

Παρόντες στην συγκέντρωση στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, των Ανεξάρτητων ελλήνων της ΑνΤΑΡΣΥΑ και του Κ.Κ.Ε μλ, ενώ παραβρέθηκαν και στελέχη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών

Όπως αναφέρονταν στη σχετική πρόσκληση της επιτροπής στήριξης της κυβέρνησης «Να υψώσουμε το ανάστημά μας και να στείλουμε ένα παλλαϊκό μήνυμα ενάντια στη λιτότητα και τα μνημόνια, υπέρ της δημοκρατίας και της προκοπής. Να μη μασήσουμε στους εκβιασμούς της ΤΡΟΙΚΑ και των υποστηρικτών τους στην Ελλάδα, ολιγαρχία, καναλάρχες.

Ήρθε η ώρα να φοβηθούν αυτοί και να ακούσουν δυνατά τη φωνή μας. Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια και ζητάμε για εμάς και τους λαούς όλης της Ευρώπης μια μεγάλη ανάσα αλλαγής. Καλούμε όλους τους λαούς της Ευρώπης να δείξουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στον αγώνα του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.