Κλείνουν οι αγρότες της Νίκαιας την παλαιά εθνική Λάρισας – Βόλου

Σε αποκλεισμό της παλαιάς Ε.Ο. Λάρισας-Βόλου στο ύψος του Κιλελέρ θα προχωρήσουν σήμερα από τις 4 το απόγευμα και για τρεις ώρες οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας οι οποίοι κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους αναμένοντας ανταπόκριση σε πέντε συγκεκριμένα αιτήματα που έχουν θέσει προς την κυβέρνηση.

Το πρωί της Τετάρτης ο προγραμματισμός προβλέπει παραστάσεις διαμαρτυρίας αγροτών σε Εφορείες των Θεσσαλικών πόλεων.

Την ίδια ώρα, τα Τέμπη εξακολουθούν να παραμένουν κλειστά επ’ αόριστον με τους αγρότες να περιμένουν την επιστροφή του πρωθυπουργού από τις Βρυξέλλες προκειμένου να υπάρξει συνάντηση μαζί του κατά πάσα πιθανότητα την Παρασκευή.

Ωστόσο αντιτίθενται στην προοπτική η συνάντηση να γίνει με εκπροσώπους όλων των μπλόκων. Αυτό που επιθυμούν είναι στην συνάντηση που θα κάνουν οι ίδιοι με τον Πρωθυπουργό να συμμετάσχουν εκπρόσωποι των 33 μπλόκων που έχουν υπογράψει το κοινό πλαίσιο αιτημάτων το οποίο συνέταξαν τα μπλόκα Τεμπών και Μικροθηβών και έχουν γνωστοποιηθεί στην κυβέρνηση και τους αρχηγούς των λοιπών κομμάτων από την προηγούμενη Τετάρτη.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, από αύριο υπάρχει η κατεύθυνση και τα μπλόκα που στήνονται στο επαρχιακό δίκτυο του Νομού και αφορούν εναλλακτικές διαδρομές μετακίνησης (Γερακάρι, Μελούνα, Μεγάλο Ελευθεροχώρι) να αυξήσουν σημαντικά τις ώρες αποκλεισμού ημερησίως ώστε να σφίξει ακόμη περισσότερο ο κλοιός πίεσης προς την κυβέρνηση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.