Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στα Τέμπη

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στα Τέμπη την Κυριακή 20 Ιουλίου, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ, με στόχο την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών προβλημάτων που ενδεχομένως προκληθούν λόγω της επιστροφής εκδρομέων από παραλιακές περιοχές της Λάρισας και της Πιερίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, στις ρυθμίσεις περιλαμβάνεται η αλλαγή διατομής του οδοστρώματος στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Αθήνα από τα διόδια Πυργετού έως τη διασταύρωση Ομολίου, αποκλείοντας το δεξιό έρεισμα.

Επίσης, τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Στομίου και θα κατευθύνονται προς Αθήνα, θα εισέρχονται στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης μόνο μέσω της παράπλευρης βοηθητικής οδού, η οποία οδηγεί στο 1ο πάρκινγκ μετά τη διασταύρωση Ομολίου.

Τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Στομίου και θα κατευθύνονται προς Θεσσαλονίκη, θα εισέρχονται στην ΝΕΟ Αθηνών – Θεσσαλονίκης από τη διασταύρωση Ομολίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.