Κ. Αγοραστός: «Έργο μεγάλης σημασίας η Δυτική Παράκαμψη Καρδίτσας»

«Η Δυτική Παράκαμψη Καρδίτσας είναι έργο μεγάλης σημασίας τόσο για την πόλη της Καρδίτσας και τους κατοίκους της, όσο και για τη διερχόμενη κυκλοφορία, καθόσον ολοκληρώνει το τμήμα αυτό της παράκαμψης της πόλης», επανέλαβε σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός μετά την έγκριση της συμβασιοποίησης του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας «Μετατόπιση δικτύων ύδρευσης – αποχέτευσης Δ.Ε.Υ.Α. Καρδίτσας για την κατασκευή του οδικού τμήματος της Δυτικής Παράκαμψης Καρδίτσας στους κόμβους Φαναρίου, Αγ. Σεραφείμ και Εξ. Οδού 2» αρχικού προϋπολογισμού 130.000,00 ευρώ.

Η εν λόγω εργολαβία είναι μέρος και απαιτούμενη για την κατασκευή του έργου της Δυτικής Παράκαμψης Καρδίτσας του ΕΣΠΑ. Φορέας Υλοποίησής της είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Ειδικότερα, υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας η προέγκριση συμβασιοποίησης της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Περιφέρειας Θεσσαλίας προς τον Φορέα Υλοποίησης του έργου, προκειμένου άμεσα να ακολουθήσει η υπογραφή σύμβασης με τον Ανάδοχο του έργου και την έναρξη των εργασιών του που έχουν χρονοδιάγραμμα τεσσάρων μηνών.

Το ποσό της προς υπογραφή Σύμβασης είναι 56.847,28 ευρώ. Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.
Αντικείμενο του έργου είναι οι απαιτούμενες μετατοπίσεις των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες της εργολαβίας «Κατασκευή οδικού τμήματος της Δυτικής Παράκαμψης Καρδίτσας από διασταύρωση οδού προς Φανάρι έως διασταύρωση οδού προς Τρίκαλα. – Κατασκευή τμήματος από Ι/Κ Τρικάλων έως Ι/Κ Αγ. Βησσαρίου και Κατασκευή παράπλευρου οδικού δικτύου από διασταύρωση οδού προς Φανάρι έως Ι/Κ Αγ. Βησσαρίου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.