Ξεκινούν σήμερα τμήματα Πιστοποίησης της Αγγλικής

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ξεκινάνε σήμερα Τρίτη στη Λάρισα και το Βόλο τα σεμινάρια πιστοποίησης Αγγλικής Γλώσσας για ενήλικες «TOEIC» (Test Of English for International Communication ) αναγνωρισμένα από το Δημόσιο και το ΑΣΕΠ. Τα σεμινάρια θα είναι εντατικά, τρείς φορές την εβδομάδα και με σύνολο σαράντα διδακτικών ωρών ο σπουδαστής (έχοντας ήδη αρχικές γνώσεις με 3-4 χρόνια διδασκαλίας) θα μπορεί να πιστοποιηθεί στις εξετάσεις που θα πραγματοποιήσει στο Βόλο και τη Λάρισα το Σάββατο 13 Ιουνίου η Ελληνοαμερικάνικη Ένωση.

Το πρόγραμμα εξετάσεων του TOEIC που τις διενεργεί η Ελληνοαμερικανική Ένωση (εκπροσωπεί και το Πανεπιστήμιο του Michigan),είναι το πυκνότερο από όλα, διενεργώντας εξετάσεις στην περιοχή μας ανά 1-2 μήνες, καλύπτοντας έτσι όποια πιεστική, από άποψη χρόνου, ανάγκη μπορεί να προκύψει.
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης αφορά ενήλικες που έχουν πραγματοποιήσει 3-4 χρόνια εκπαίδευσης αλλά δεν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες για την απόκτηση αναγνωρισμένου πτυχίου.

Πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παίρνουν καθημερινά στα τηλέφωνα στο τηλέφωνο της γραμματείας 2421021021- 6980218621 από τις 10.00-14.00 και από τις 18.00-21.00 ή να πραγματοποιούν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους στο www.peg.gr έως τη Δευτέρα 27 Απριλίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.