Πραγματοποιήθηκε εκδήλωση της Ένωσης Στρατιωτικών Θεσσαλίας

Τελέσθηκε το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015,ο ετήσιος αγιασμός καθώς και η κοπή πίτας της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας, σε αίθουσα του Hotel Metropol στη Λάρισα. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Βουλευτές τεσσάρων κομμάτων του Ελληνικού κοινοβουλίου.
Την Κυβέρνηση εκπροσώπησαν οι βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κ. Kωνσταντίνος Δελημήτρος,ο βουλευτής Λάρισας των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Βασίλειος Κόκκαλης καθώς και οι πολιτευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Δημήτριος Γελαλής (πρώην βουλευτής Λάρισας) και κ. Σταύρος Γατής των ΑΝ.ΕΛ.

Από μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης, της Νέας Δημοκρατίας, παρευρέθηκαν οι βουλευτές Λάρισας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο κ. Χρήστος Κέλλας και ο πολιτευτής και πρώην πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ν. Λάρισας κ. Απόστολος Παπαπαρίσης. Το τρίτο κατά σειρά πλειοψηφίας κόμμα, της Χρυσής Αυγής, εκπροσώπησε η βουλευτής Λάρισας κ.Δέσποινα Σβερώνη-Χονδρονάσιου. Την Περιφέρεια Θεσσαλίας εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Δημήτριος Παπαδημόπουλος. Το Δήμο Λαρισαίων εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Δεληγιάννης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.