Με έντονο προβληματισμό – για τις συνεχιζόμενες επιπτώσεις που έχει στην Αγορά – η παρατεταμένη αβεβαιότητα από την παράταση των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές, αλλά και με οργή για τις προτεινόμενα μέτρα, αντιμετωπίζουν οι Λαρισαίοι επαγγελματίες τις ραγδαίες εξελίξεις.
Το κλίμα αυτό αποτυπώθηκε με ανάγλυφο τρόπο στη χθεσινή έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Λάρισας, στην οποία προχώρησε ο πρόεδρός του Δημήτρης Αδάμ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα βέλη των παρευρισκόμενων συγκέντρωσαν και οι προτάσεις που έχει καταθέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων η ελληνική κυβέρνηση, καθώς – όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά – «τιμωρούν για μία ακόμη φορά την επιχειρηματικότητα και αφήνουν έξω τις δημόσιες δαπάνες».
Μάλιστα, σχεδόν ομόφωνη ήταν η «απάντηση» στα νέα φορολογικά μέτρα, τα οποία θα ληφθούν εφόσον υπάρξει κατάληξη σε συμφωνία, και συμπυκνώνεται στη φράση «δεν αντέχουμε άλλο».































