Στην Καρδίτσα η Αλκυόνη Παπαδάκη

Στο πλαίσιο του 7ου Πανελληνίου Χειμερινού Σεμιναρίου Θεάτρου «Αμαδρυάδες 2016» θα γίνει η βράβευση του 2ου διαγωνισμού συγγραφής θεατρικού κειμένου 2015, στις 9 μ.μ. στον χώρο του «τέχνης παίδευσις» Θεατρικό Εργαστήριο Καρδίτσας (Κίτρους Επισκόπου 28 στην Καρδίτσα).

Ο 2ος διαγωνισμός προκηρύχτηκε από το «τέχνης παίδευσις» και έγινε υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας και του Δήμου Καρδίτσας, ενώ τη βράβευση θα κάνει η συγγραφέας Αλκυόνη Παπαδάκη.

Θα βραβευθούν

1.Στην κατηγορία μαθητών της Δ’, Ε’ & ΣΤ’ τάξης Δημοτικού. 1ο Βραβείο ο Κωνσταντίνος Κρικώνης, για το κείμενο «Η ΑΓΑΠΗ, ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΖΩΓΡΑΦΟΣ». Έπαινος θα απονεμηθεί στη Λυδία Στάθη για το κείμενο «ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ… ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ».

2.Στην κατηγορία μαθητών Γυμνασίου, 1ο Βραβείο θα απονεμηθεί στην Σταματία Μητροπούλου, για το κείμενο «ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ».

3.Στην κατηγορία μαθητών Λυκείου, θα απονεμηθεί στην Εβελίνα Λαγού, για το κείμενο «ΜΕ ΔΥΟ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΙ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΧΑΡΤΙ». Έπαινος στον Αλέξανδρο Αμπράζη για το κείμενο «ΜΑΥΡΟ ΦΩΣ».

Στην κατηγορία ενηλίκων, 1ο Βραβείο θα απονεμηθεί στην Ιωάννα Ευθυμιάδου για το κείμενο «ΤΗΝ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ», 2ο Βραβείο στην Ευαγγελία Στρατή για το κείμενο «ΟΛΙΣΘΗΡΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ» και 3ο Βραβείο στον Αντώνιο Ευθυμίου για το κείμενο «ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΤΣΕ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.