Συγκροτείται το Περιφερειακό Συντονιστικό Θεσσαλίας

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Συγκροτείται με ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής το Περιφερειακό Συντονιστικό Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θεσσαλίας την Κυριακή (21 Φεβρουαρίου) στις 11πμ στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο στη Λάρισα.
Στο Περιφερειακό Συντονιστικό καλούνται να συμμετάσχουν:

• οι βουλευτές, όλοι οι πρώην βουλευτές καθώς και υποψήφιοι της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στις εκλογές του Σεπτεμβρίου.
• τα μέλη των Κ.Ε και οι Γραμματείς των Ν.Ε. των κομμάτων που συμμετέχουν στην Δημοκρατική Συμπαράταξη
• τα μέλη των αυτοδιοικητικών παρατάξεων σε επίπεδο Δήμου – Περιφέρειας
• τα στελέχη μαζικών κινημάτων από συνδικαλιστικές-συνεταιριστικές οργανώσεις, επιμελητήρια, επιστημονικούς συλλόγους κ.α
• προσωπικότητες, στελέχη και ενεργοί πολίτες από τον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς.

Στην διαδικασία θα παρευρεθεί κλιμάκιο αποτελούμενο από τον Βασίλη Κεγκέρογλου, Βουλευτή και Θ. Ψύρρα από την ΔΗΜΑΡ, εκπρόσωπος από τις Κινήσεις Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία.
Στόχος των διαδικασιών είναι να οργανωθούν τα επόμενα βήματα και η μελλοντική πορεία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης προς την Πολιτική και Προγραμματική Συνδιάσκεψη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.