Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Λάρισα

Συνελήφθησαν χθες (17-07-2014) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 31 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στους δύο ημεδαπούς που επέβαιναν σε Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μία (1) νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους (11,2) γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

Επίσης συνελήφθη σήμερα 18-7-2014 το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, ένας 31χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 31χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

επτά (7) ναρκωτικά δισκία,

σπόροι κάνναβης, βάρους (1,9) γραμμαρίων και
μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά.
Επιπλέον, ο 31χρονος παρέδωσε στους αστυνομικούς μία (1) νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους (0,4) γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.