Συνάντηση Αγοραστού με το νέο δήμαρχο Κιλελέρ

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας είχε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος. Η συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα είχε ως αντικείμενο την ενημέρωση του νέου δημάρχου για τα έργα τα οποία εκτελούνται και θα εκτελεστούν με ευθύνη της περιφέρειας και του Δήμου στο Δήμο Κιλελέρ.

Αυτή τη στιγμή εκτελούνται και θα εκτελεστούν άμεσα έργα ενταγμένα στο ΕΣΠΑ όπως η βελτίωση υποδομών στο γυμνάσιο και το λύκειο Πλατυκάμπου, το έργο ενεργειακής αναβάθμισης (Εξοικονομώ) στο γυμνάσιο και το λύκειο Νίκαιας, το περιφερειακό ιατρείο Νίκαιας, η ανόρυξη γεωτρήσεων στο Κιλελέρ και η προμήθεια εξοπλισμού του ειδικού Σχολείου των Αγίων Αναργύρων.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε, από τον Περιφερειάρχη και τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο, στην αξιοποίηση του νέου ΕΣΠΑ (Σύμφωνο Εταιρικής Σχέσης – ΣΕΣ). Συμφώνησαν στη διαρκή συνεργασία της Περιφέρειας και του Δήμου Κιλελέρ για την εκπόνηση μελετών με στόχο την καλύτερη αξιοποίηση του προγράμματος που θα υλοποιηθεί μέχρι το 2020.

Συζητήθηκαν οι παρεμβάσεις που γίνονται και όσες σχεδιάζονται να γίνουν στο Δήμο Κιλελέρ οι οποίες αφορούν στην ύδρευση και στην άρδευση. Βεβαιώθηκε ότι θα δοθεί προτεραιότητα στο ζήτημα του νερού και θα υλοποιηθούν έργα σε βάθος χρόνου για την οριστική αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων υφίστανται. Συζητήθηκαν επίσης μια σειρά από θέματα που αφορούν σε σοβαρά έργα που πρέπει να δρομολογηθούν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου.

Τέλος, οι κύριοι Αγοραστός και Νασιακόπουλος συμφώνησαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους θεωρώντας ότι είναι επιβεβλημένη η διαρκής συνεργασία της Περιφέρειας και του Δήμου Κιλελέρ για να επιτευχθούν τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα και να προωθηθούν έργα μακρόπνοα τόσο στην Περιφέρεια Θεσσαλίας όσο και στο Δήμο Κιλελέρ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.