«Σφαγή» για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας

Μάχη “χαρακωμάτων” για τη δεύτερη εκλόγιμη θέση γίνεται στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καθώς στην πρώτη θέση, όπως όλα δείχνουν, παραμένει η ηθοποιός Άννα Βαγενά.

Για τη δεύτερη θέση …“κονταροχτυπιούνται” ο Ελασσονίτης οφθαλμίατρος Γιάννης Καριπίδης, ο οποίος είχε έρθει τέταρτος στις εκλογές του Γενάρη (δεύτερη ήταν η Ηρώ Διώτη που δεν κατέρχεται στις εκλογές και τρίτος ο Δημήτρης Γελαλής, γενικός γραμματέας μέχρι πρότινος, ο οποίος εάν τελικά θα είναι στο ψηφοδέλτιο θα βρίσκεται στην τελευταία θέση) και ο αγροτοσυνδικαλιστής Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος ήταν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Υποψήφιοι εκ νέου από τους υποψηφίους βουλευτές του Γενάρη θα είναι η δασολόγος Φωτεινή Καρυώτη, ο ελεύθερος επαγγελματίας Μάνθος Σαρρής, ο αρχιτέκτονας Νίκος Σαμαράς και ο λογιστής Βαγγέλης Δημητρακόπουλος.

Για τις υπόλοιπες πέντε θέσεις προτάθηκαν να είναι υποψήφιοι η οικονομολόγος Ζωή Ακριβούλη, ο πολιτικός μηχανικός Γιώργος Γκόγκος, ο διαφημιστής Γιάννης Αρζουμανίδης, ο διευθυντής του Οινοποιείου Τυρνάβου Στέλιος Παπράς (εκπροσωπώντας και την επαρχία Τυρνάβου), ο οικονομολόγος Χρόνης Ισαακίδης, η δικηγόρος Δανάη Κολτσίδα και ο αγρότης Άρης Αγραφιώτης και εκπρόσωποι από τις επαρχίες Τεμπών και Αγιάς.

Η Νομαρχιακή απέστειλε στα κεντρικά του κόμματος όλα τα ονόματα, ενώ δεν αποκλείεται να προταθούν από την Κουμουνδούρου κι άλλοι υποψήφιοι για το ψηφοδέλτιο της Λάρισας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.