Aισθάνθηκε έντονη δυσφορία και αδιαθεσία και πέθανε

Σήμερα Δευτέρα 17 Ιουλίου, στις 6:30 το απόγευμα στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής στο Κοιμητήριο της Τσαριτσάνης, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του 52χρονου Χρήστου Ζήσαρου που έφυγε αιφνίδια από τη ζωή το πρωί της Κυριακής.

Η σορός του εκλιπόντος θα βρίσκεται στον ναό από τις 6 το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες Κυριακή, στην Τσαριτσάνη, όπου διέμενε μόνιμα με την οικογένεια του, τις πρωινές ώρες αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και αδιαθεσία, κατευθύνθηκε αμέσως στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, αλλά δυστυχώς, παρά τις φιλότιμες και επίμονες προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε! Πιθανολογείται οξύ καρδιακό επεισόδιο που υπέστη.

Ο άτυχος επαγγελματίας, ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία, σοβαρός, φιλότιμος και ανοιχτός, καλοσυνάτος και καλόκαρδος, διατηρούσε για χρόνια στην Ελασσόνα επιχείρηση εμπορίας ενδυμάτων(…πολύ κοντά στη γέφυρα της πόλης). Το τελευταίο διάστημα δραστηριοποιήθηκε και στην παρασκευή και πώληση γλυκισμάτων, ιδίως του παραδοσιακού «Χαλβά Φαρσάλων» και άλλων παραπλήσιων εδεσμάτων, δίνοντας το «παρών» συχνά πυκνά σε εκδηλώσεις με πολύ κόσμο και πανηγύρεις της επαρχίας Ελασσόνας και όχι μόνο.

Ήταν ο τρίτος ηλικιακά στη σειρά από τους 4 γιούς της γνωστής στο χώρο της ένδυσης οικογένειας Θανάση Ζήσαρου.

Αφήνει πίσω τη μητέρα του Αικατερίνη, τη σύζυγο του Αικατερίνη, τους γιούς του Θανάση(…ετοιμάζεται να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία) και Θύμιο (μαθητή του Τεχνικού Λυκείου Ελασσόνας), αλλά και τα άλλα τρία αδέλφια του, τον Αριστείδη, τον Βαγγέλη και τον Ζήση με τις οικογένειες τους.

Πηγή: elassona884.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.