Απειλητικά μηνύματα κατά Λαρισαίου στην ψυχιατρική κλινική και το νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού!

Μία πρωτοφανής και σπάνια υπόθεση εκτυλίσσεται στη Λάρισα με πρωταγωνιστή τουλάχιστον έναν Λαρισαίο που βρέθηκε να είναι δέκτης απειλητικών μηνυμάτων μέσω του… Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της πόλης.

Φίλος του Λαρισαίου (τα στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεση της εφημερίδας μας) που εργάζεται σε γραφείο τελετών της πόλης, τον ενημέρωσε πως σε χώρο του νεκροτομείου είναι γραμμένα απειλητικά μηνύματα κατά της ζωής του ίδιου, αναφέροντας φυσικά και το όνομά του.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο Λαρισαίος ενημερώθηκε πως αντίστοιχα υβριστικά μηνύματα είναι γραμμένα και σε πόρτα στην Ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου, όπου όμως αναφέρονται δύο ακόμη ονόματα.

Εμβρόντητος ο Λαρισαίος σπεύδει πλέον στην Ελληνική Αστυνομία προκειμένου να καταγραφεί το περιστατικό, να αναζητηθεί ο δράστης ή οι δράστες και να διαλευκανθεί αυτή η αν μη, τι άλλο, περίεργη ιστορία.

Ο καταγγέλλων πάντως αν και γνωστός για τη δράση του στην τοπική κοινωνία, δηλώνει πως δεν έχει κάποιο «ανοιχτό» μέτωπο…

Πηγή: http://www.onlarissa.gr/2017/05/18/apilitika-minymata-kata-lariseou-stin-psychiatriki-kliniki-ke-nekrotomio-tou-panepistimiakou/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.