Αυτό είναι το πεζοδρόμιο που καταλήγει σε ντουβάρι

Οι εικόνες από τα Τρίκαλα κάνουν το γύρο του διαδικτύου και σχολιάζονται ποικιλότροπως. Ο φακός εστιάζει σε ένα πεζοδρόμιο, πολύ διαφορετικό από τα υπόλοιπα…

Το πεζοδρόμιο βρίσκεται στα Τρίκαλα και πιο συγκεκριμένα στην οδό Ματαραγκιώτου. Εκεί όπου στο τέλος υπάρχει ένα ντουβάρι που αναγκάζει τους πεζούς να κατέβουν για λίγο στο δρόμο, για να συνεχίσουν. Απέναντι υπάρχει σχολείο, στο οποίο καθημερινά πηγαίνουν μικρά παιδιά.

«Εάν είσαι μόνος σου… αντάρα. Εάν έχεις και κανένα πιτσιρίκι ή καρότσι με μωρό, κάνεις και μανούβρα, προσέχοντας μην σε κόψει κανένα μηχανάκι. Όσο για τους μαθητές του απέναντι σχολείου που διασχίζουν καθημερινά το πεζοδρόμιο, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Τρικκαίων φρόντισε να τους παραδώσει μάθημα» σχολιάζουν κάτοικοι της περιοχής.

Άλλοι σχολιάζουν στα social media: «Και σκέφτεσαι μα καλά… έφτιαξαν πεζοδρόμιο και δεν πήρε ο μάστορας σβάρνα το ντουβάρι; Όταν πλησιάζουν όμως εκλογές, μόνο χτίζουμε ντουβάρια, ποτέ δεν τα ρίχνουμε».

Οι εικόνες που δημοσίευσε το trikalaola.gr, δείχνουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σε αυτή τη γειτονιά στα Τρίκαλα, με τις φωτογραφίες να συνεχίζουν το ταξίδι τους, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…

  

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.