Δωρεά 87 αφυγραντήρων σε πλημμυροπαθείς της επαρχίας Φαρσάλων

Προσφέρθηκαν από την Ελληνική Κοινότητα Λουξεμβούργου και τον Σύλλογο Υπαλλήλων Περιφερειακών Υπηρεσιών του ΥΠ.Ε.Π.Θ.

Ξεκίνησε σήμερα από την Τοπική Κοινότητα Μ. Ευυδρίου του Δήμου Φαρσάλων και ολοκληρώθηκε, η διανομή προς τους πλημμυροπαθείς της ευρύτερης περιοχής 87 αφυγραντήρων τελευταίας τεχνολογίας, που αποτελούν δωρεά της Ελληνικής Κοινότητας Λουξεμβούργου (75 τεμ.) και του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακών Υπηρεσιών του ΥΠ.Ε.Π.Θ. (12 τεμ.).
Η διανομή γίνεται με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και σε συνεργασία με τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Μ. Ευυδρίου και Υπέρειας, κ.κ. Σοφοκλή Ατόσογλου και Μπάμπη Σκαντζούρη, οι οποίοι ανέλαβαν να συντονίσουν την προσέλευση των κατοίκων για την παραλαβή των αφυγραντήρων από τον χώρο του παλαιού δημαρχείου.
Στο Μ. Ευύδριο βρέθηκε η αντιπεριφερειάρχης Εθελοντισμού και Πρόνοιας, κ. Ανδριάνα Κομήτσα, συνοδευόμενη από τους περιφερειακούς συμβούλους, κ.κ. Γρηγόρη Γκουντόπουλο και Νατάσα Αδαμοπούλου – Ντούλα, και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με πολλούς από τους πλημμυροπαθείς. Παρόν ήταν επίσης
Σε δήλωσή της η κ. Κομήτσα τόνισε: «Εκ μέρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας θέλω να ευχαριστήσω τόσο την Ελληνική Κοινότητα του Λουξεμβούργου όσο και τον Σύλλογο Υπαλλήλων Περιφερειακών Υπηρεσιών του ΥΠ.Ε.Π.Θ. για τη σημαντική συνεισφορά τους, η οποία θα πιάσει τόπο στα σπίτια δεκάδων συμπολιτών μας, που πληγήκαν από την καταστροφική θεομηνία Daniel.
Η δωρεά τους είναι μια πράξη ενσυναίσθησης και έμπρακτης αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, που οι ζωές τους άλλαξαν τόσο δραματικά μέσα σε λίγες ώρες.
Έχω κάθε λόγο να αισιοδοξώ, καθώς ήδη λαμβάνουμε τέτοια μηνύματα, ότι και πολλοί άλλοι οικονομικοί παράγοντες και φορείς θα μιμηθούν το παράδειγμά της Ελληνικής Κοινότητας Λουξεμβούργου και του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακών Υπηρεσιών του ΥΠ.Ε.Π.Θ., και θα κινηθούν στην ίδια κατεύθυνση της προσφοράς προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, κάνοντας πράξη το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.