Δυστύχημα Τεμπών: Στον εφέτη ανακριτή ο Λουκάς Αποστολίδης για την επίσπευση της ποινικής διαδικασίας

Στον εφέτη ανακριτή θα βρεθεί αύριο ο ο πληρεξούσιος δικηγόρος Λουκάς Θ. Αποστολίδης για να αιτηθεί την επίσπευση/επιτάχυνση της ποινικής διαδικασίας.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Με αφορμή την κατάθεση της έκθεσης εμπειρογνωμόνων είμαστε πεπεισμένοι ότι υπάρχει άμεση ανάγκη επίσπευσης/επιτάχυνσης της ποινικής διαδικασίας και στα πεδία των Διοικούντων της πολιτικής ιεραρχίας.

Δια της συγκεκριμένης αίτησης, ζητούμε την κατά προτίμηση επίσπευση της οικείας ανακριτικής διαδικασίας προς τις Διοικήσεις, διότι πρόκειται για ζήτημα μείζονος σημασίας και ενδιαφέροντος, το οποίο πρέπει άμεσα να διαλευκανθεί, με σκοπό να αποδοθούν οι ποινικές ευθύνες σε όλα τα εμπλεκόμενα, υψηλά ιστάμενα ή/και μη, πρόσωπα και προς αποφυγή συγκάλυψης κρίσιμων στοιχείων και διαστρέβλωσης της ουσιαστικής αλήθειας.

Για τον λόγο αυτόν, αύριο, Πέμπτη, 29 Ιουνίου, ο πληρεξούσιος δικηγόρος Λουκάς Θ. Αποστολίδης, θα επισκεφθεί τον Εφέτη Ανακριτή της Λάρισας, για να αιτηθεί την επίσπευση/επιτάχυνση της διαδικασίας.

Η επίσπευση κρίνεται για εμάς επιβεβλημένη, καθώς από την έκθεση των εμπειρογνωμόνων προκύπτει ξεκάθαρα ότι όλα τα συστήματα ασφαλείας στη μοιραία σιδηροδρομική γραμμή (Λάρισα-Σ.Σ. Ν. Πόρων) δεν λειτουργούσαν και η βάση όλων των συστημάτων αυτών παρά το ότι ήταν εγκατεστημένα ήταν απενεργοποιημένα από τις 19/06/2018. Μετά από όλα αυτά τα γεγονότα προκύπτουν αβίαστα ευθύνες στους διοικούντες. Και τα ερωτήματα γίνονται ποτάμι για τις ευθύνες προσώπων και οργανισμών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.