Eργοστάσιο μεταποίησης υπερτροφών στην Kαρδίτσα

Το επόμενο διάστημα πρόκειται να λειτουργήσει το πρώτο εργοστάσιο μεταποίησης υπερτροφών στην Ελλάδα. Τα εγκαίνια της μονάδας του αγροτικού συνεταιρισμού παραγωγής και εμπορίας υπερτροφών «Εύκαρπον» στη Ματαράγκα Καρδίτσας θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 11 Οκτωβρίου (στις 12 το μεσημέρι), σηματοδοτώντας την υλοποίηση του φιλόδοξου στόχου που τέθηκε προ διετίας.

Οι μεταποιητικές εγκαταστάσεις του «Εύκαρπον» είναι υπερσύγχρονες και φιλικές προς το περιβάλλον, αξιοποιώντας την «πράσινη» ενέργεια και εξασφαλίζοντας την ανακύκλωση.

Ο συνεταιρισμός «Εύκαρπον» αριθμεί σήμερα 115 μέλη – παραγωγούς. με 600 περίπου στρέμματα καλλιεργειών υπερτροφών (γκότζι μπέρι, αρώνια, ιπποφαές και μύρτιλλο). Την Κυριακή 12 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ημερίδα στο ξενοδοχείο «Thessalikon Grand» στην Καρδίτσα, για τον στρατηγικό σχεδιασμό τριετίας του αγροτικού συνεταιρισμού «Εύκαρπον».

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι επιστήμονες, οι οποίοι θα αναφερθούν στις προοπτικές ανάπτυξης της παραγωγής υπερτροφών στην Ελλάδα, παράγοντες της αγοράς και στελέχη του συνεταιρισμού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.