Ο φόβος ήταν ο λόγος που ένας 18χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας δεν συμμορφώθηκε σε σήμα αστυνομικού για έλεγχο το βράδυ της Κυριακής με αποτέλεσμα να συλληφθεί από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Φόβος που είχε να κάνει όπως ανέφερε χθες στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας με το γεγονός πως δεν είχε δίπλωμα και η μηχανή του δεν είχε πινακίδα κυκλοφορίας καθώς είχε αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο.
Το νεαρό της ηλικίας του μάλιστα και το γεγονός πως σε αυτή την ηλικία βρέθηκε στα δικαστήρια ως κατηγορούμενος προκάλεσε την αντίδραση του Προέδρου ο οποίος μετά την ανακοίνωση της ποινής του συνέστησε να είναι προσεχτικός.
«Ελπίζω να συμμορφωθείτε. Είναι η τελευταία ευκαιρία» τόνισε ο πρόεδρος στον 18χρονο ο οποίος αποχώρησε από το Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας με συνολική ποινή φυλάκισης τριών με τριετή αναστολή.
Πηγή: Κ.Κ., Larissanet.gr
































