Εκδήλωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τα οικολογικά σχολεία

Τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 στις 11 το πρωί στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας, οι εκπαιδευτικοί της Λάρισας θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα «Οικολογικά Σχολεία». Στο παγκόσμιο αυτό πρόγραμμα, που ανήκει στις σημαντικότερες διεθνείς περιβαλλοντικές συμμετέχουν 19 εκατομμύρια παιδιά από 51.000 σχολεία και 67 κράτη.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν η Αντιπεριφέρεια Κλιματικής Κρίσης της Περιφέρειας Θεσσαλίας, οι Διευθύνσεις Α’ και Β’/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισα και ο φορέας υλοποίησης του προγράμματος, η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ). To πάρκο καινοτομίας JOIST είναι χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης.
Τους εκπαιδευτικούς θα ενημερώσουν τα στελέχη της ΕΕΠΦ, ο δάσκαλος Σταμάτης Σκαμπαρδώνης και η περιβαλλοντολόγος Δαρεία Βουρδουμπά. Εκ μέρους της Περιφέρειας εισήγηση θα κάνει ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα εκπαίδευσης, Αθανάσιος Ξάφος. Τη συζήτηση θα συντονίσει η υπεύθυνη εκδηλώσεων και καινοτομίας του Πάρκου Καινοτομίας JOIST, Κατερίνα Δημηνίκου.

Με το πέρας της εκδήλωσης, θα υπάρχει μπουφές και θα δοθεί χρόνος για ελαφρύ γεύμα και συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων. Επίσης, στους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής στο ενημερωτικό σεμινάριο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.