Εορτασμός της «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της ΕΛ.ΑΣ.»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

H εορτή των Αγίων Πάντων έχει καθιερωθεί από την Ελληνική Πολιτεία ως ημέρα τιμής στους απόστρατους αστυνομικούς, για την επιβράβευσή τους και την αναγνώριση της προσφοράς τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και γενικότερα στο κοινωνικό σύνολο, κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

Για το σκοπό αυτό, τελέστηκαν την Κυριακή 3 Ιουνίου δοξολογίες υπέρ των απόστρατων αστυνομικών σε Ιερούς Ναούς της Λάρισας, του Βόλου, των Τρικάλων και της Καρδίτσας.

Παράλληλα, αναγνώστηκε η ημερήσια διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου ΤΣΟΥΒΑΛΑ.

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν βουλευτές, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θρησκευτικές Αρχές, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών ενώσεων του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, καθώς και πλήθος αποστράτων και στην ενέργεια αστυνομικών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.