Επιστρέφει μετά από δυο χρόνια το φεστιβάλ «Με θέα το Αιγαίο»

Ξεκινάει – μετά από δύο χρόνια απουσίας – την Πέμπτη 28 Ιουλίου το φεστιβάλ «Με θέα το Αιγαίο» που θα διαρκέσει μέχρι 26 Αυγούστου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τους Δήμους Τεμπών και Αγιάς.

Ραντεβού στα παράλια του νομού Λάρισας, δίνει και φέτος με ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων, συναυλιών, παραστάσεων, αθλητικών δραστηριοτήτων και παιδικών εκδηλώσεων.

Ειδικότερα στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε σήμερα παρουσιάστηκε το πρόγραμμα από τους φορείς και τους συντελεστές.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε ότι » έπειτα από δυο χρόνια επιστρέφουμε για 30 ημέρες με πολιτιστικές εκδηλώσεις για όλους. Τα παράλια της Λάρισας θα γεμίσουν κόσμο και καλούμε όσους είναι εκεί να ενδυναμώσουν την προσπάθειά μας».

Ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας επεσήμανε ότι «οι εκδηλώσεις αυτές καλύπτουν ένα κενό που έχουμε ως δήμοι και με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα επιστρέφουμε δυο χρόνια μετά».

Ο εκπρόσωπος του Δήμου Τεμπών και πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠΤ Γιώργος Νικολάου ανέφερε ότι «οι εκδηλώσεις αυτές μεγαλώνουν τα παιδιά και δίνουν ζωή στον τόπο μας»

Τέλος ο ηθοποιός Δημήτρης Κουρούμπαλης που παίζει το καλοκαίρι στην παράσταση του Θεσσαλικού Θεάτρου «Βόυτσεκ» συμπλήρωσε ότι «με τις δράσεις αυτές και το φεστιβάλ «Με θέα το Αιγαίο» δίνονται ευκαιρίες να γνωρίσει ο κόσμος τον πολιτισμό και το θέατρο και με αφορμή την παράσταση θα γυρίσουμε τα παράλια της Θεσσαλίας.

 

Πηγή:Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.