Έρχεται πολικό ψύχος; – Ο Λαρισαίος αναλυτής καιρού Φάνης Χατζηγρίβας απαντά

Ο πραγματικός χειμώνας αν και καθυστερημένα, έχει σκοπό να μας κουράσει όλες τις επόμενες ημέρες, τονίζει σε ανάρτησή του ο Λαρισαίος προγνώστης και αναλυτής καιρού Φάνης Χατζηγρίβας.

Μάλιστα, δεν αποκλείει το πολικό ψύχος που έρχεται να δώσει χιόνια και στα πεδινά, κάτι που θα φανεί σύντομα. Αναλυτικά η ανάρτησή του:

“Πολικό ψύχος προ των πυλών για τη χώρα μας και τα βαλκανια γενικως, όπως μας δείχνουν στο σύνολο τα προγνωστικά μοντέλα ,περίπου από τις 2 Φλεβάρη και μετά σταδιακά.

Η γενικη τάση είναι αυτή, χωρίς ωστόσο για την ώρα να γνωρίζουμε αν το συγκεκριμένο ψύχος το οποίο έχει διάθεση να παραμείνει στην περιοχή μας, θα δώσει πεδινά χιόνια σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα, η σε συγκεκριμένες περιοχές.

Αυτό θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες 2 με 3 ημέρες,περιμένοντας να προσδιορίσουμε απλά τη θέση εισοδου.

Ένα ξεκάθαρο Δυτικισμα αυτού προς το Ιόνιο, θα δώσει αρκετές χιονοπτώσεις, ενώ μια πιο ανατολική θα δώσει μεγάλα σπασίματα με ηλιοφάνεια σε μεγάλο μέρος, και επιλεκτικές χιονοπτώσεις στα ανατολικά προσηνεμα.

Όπως και να έχει όμως ο πραγματικός χειμώνας αν και καθυστερημένα, έχει σκοπό να μας κουράσει όλες τις επόμενες ημέρες. Ότι νεότερο και πιο χειροπιαστό υπάρξει θα ενημερωθείτε άμεσα”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.