Έτσι έκλεψε την παράσταση η βασίλισσα του καρναβαλιού στην Πύλη των Τρικάλων

Το Πορτινό Καρναβάλι στην Πύλη των Τρικάλων ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Η βασίλισσα του καρναβαλιού, Άννα Μαρία Μανούρα, κέντρισε τα βλέμματα όλων…

Ξεχώρισε η βασίλισσα του Πoρτινού Καρναβαλιού 2024 Άννα Μαρία Μανούρα στο υπέροχο άρμα της φορώντας ένα εντυπωσιακό μπλε φόρεμα. Το άρμα της, στην Πύλη των Τρικάλων ήταν ένας κύκνος. Πάνω σε αυτό, σκόρπισε χαρά στους καρναβαλιστές. Λαμπερή και χαμογελαστή έκλεψε τις εντυπώσεις.

Τα πληρώματα είχαν δημιουργήσει, με χιούμορ, αισθητική και φαντασία, άρματα, ευρηματικές – ευφάνταστες τροχήλατες κατασκευές, αλλά και μικροκατασκευές.

Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις τελείωσαν το βράδυ με το κάψιμο του βασιλιά Καρνάβαλου ενώ ακολούθησε συναυλία. Δείτε τις εικόνες του trikalaopinion.gr, με την βασίλισσα του καρναβαλιού Άννα Μαρία Μανούρα, στο άρμα της.

Κεντρικό στοιχείο της τελετής ήταν η καύση του βασιλιά καρνάβαλου, που μέσα από τις στάχτες του μετέδωσε τα μηνύματα της αναγέννησης και της ελπίδας, ενώ αμέσως μετά ένας «χείμαρρος» πυροτεχνημάτων φώτισε τον ουρανό, δίνοντας μία ξεχωριστή λάμψη στην καρναβαλική νύχτα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.