Eξαφάνιση στη Θεσσαλία- Έφυγε από το σπίτι της και δεν επέστρεψε

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό της αγνοούμενης γυναίκας. Η εξαφάνιση δηλώθηκε στην αστυνομία και εκδόθηκε Silver Alert για την 70χρονη από το Καρποχώρι του Δήμου Σοφάδων στην Καρδίτσα…

Silver Alert εκδόθηκε για 70χρονη από το Καρποχώρι του Δήμου Σοφάδων στην Καρδίτσα. Πρόκειται για τη Δήμητρα Αποστόλου, η οποία εξαφανίστηκε από το σπίτι της, στο Καρποχώρι Σοφάδων, Καρδίτσας, στις 09/04/24. Οι μέρες περνούν και η αγωνία των δικών της ανθρώπων έχει κορυφωθεί. Παρά τις έρευνες δεν έχει βρεθεί κανένα σημάδια ζωής της ηλικιωμένης γυναίκας.

Έχει γαλανά μάτια, ύψος 1,60μ και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ζακέτα χρώματος ροζ, φούστα χρώματος μαύρο με γκρι πουά και μαύρα παπούτσια. Στο πίσω μέρος της αριστερής παλάμης έχει ένα μακρόστενο εξόγκωμα μεσαίου μεγέθους χρώματος καφέ. Πάσχει από Άνοια.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους της το βράδυ της 12/04/2024 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.