Η Κίρα με τα υπέροχα γλυκά μάτια σώθηκε από τις πλημμύρες της Θεσσαλίας και ψάχνει ένα μόνιμο σπίτι

Δεκάδες είναι τα ζωάκια που έφτασαν- και πλέον ζουν- στο προσωρινό καταφύγιο της οργάνωσης Dogs’ Voice στο Μαρκόπουλο από τις περιοχές της Θεσσαλίας που καταστράφηκαν ολοσχερώς από τις μεγάλες πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Οι ζημιές, όπως ξέρουμε, ήταν ανυπολόγιστες. Αμέτρητα αδέσποτα έχασαν το μέρος που ζούσαν και ήταν αδύνατον να γυρίσουν σε αυτό και πολλά που βρίσκονταν στα καταφύγια δεν μπορούσαν να μείνουν εκεί πλέον μιας και ο χώρος τους πλημμύρισε και ήταν αδύνατη η παραμονή τους. Έτσι έπρεπε άμεσα να φύγουν. Οι εθελοντές έδωσαν έναν απίστευτο αγώνα διάσωσης αυτών των πλασμάτων, κάτι που ήταν ιδιαίτερα δύσκολο.

Ένα από αυτά τα ζωάκια, που διασώθηκε, είναι και η σκυλίτσα Κίρα, η σκυλίτσα με τα πιο γλυκά μάτια του κόσμου. Η σκυλίτσα ήρθε από το πλημμυρισμένο καταφύγιο του Βόλου στην Αθήνα όπου την ανέλαβαν οι άνθρωποι της Dogs’ Voice. Το σπίτι της πλέον είναι το προσωρινό καταφύγιο της οργάνωσης στο Μαρκόπουλο. Εκεί ζει η Κίρα.

Η Κίρα είναι ένας υπέροχος χαρακτήρας. Τι να πρωτοπούμε για αυτή. Πρόκειται για ένα γλυκό και τρυφερό πλάσμα που αγαπάει τα χάδια και τα αποζητά. Είναι κοινωνική και τέλεια για παρέα. Τρομερά υπάκουη και συνεργάσιμη με όλους. Αγαπάει τα σκυλάκια και δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτά. Είναι περίπου 20 κιλά, 4 ετών, στειρωμένη και υγιής.

Το μόνο που ψάχνει η μοναδική αυτή σκυλίτσα είναι ένα σπίτι όπου θα την αγαπούν και θα ζήσει ευτυχισμένη και προστατευμένη. Μακριά από την αδέσποτη ζωή και τη ζωή στο καταφύγιο.

Είναι ένα ζωάκι που πραγματικά με το πού θα το γνωρίσεις, θα σου κλέψει την καρδιά. Όπως άλλωστε έχει κλέψει και την καρδιά των εθελοντών που τη λατρεύουν και τη φροντίζουν.

Ας δώσουμε στην όμορφη Κίρα μια δεύτερη ευκαιρία. Την αξίζει άλλωστε μετά από όσα πέρασε. Μην την αφήσουμε να περιμένει άλλο. Μην την αφήσουμε στο καταφύγιο. Είμαστε σίγουροι ότι κάπου εκεί έξω βρίσκεται ο άνθρωπός της, ο οποίος θα την πάρει αγκαλιά και θα της χαρίσει την καλύτερη ζωή. Μήπως είστε εσείς αυτός;

Αν ενδιαφέρεστε για την Κίρα, μιλήστε ή στείλτε μήνυμα στην Dogs’ Voice.

Φιλοζωική οργάνωση: Dogs’ Voice

Ηλικία: Περίπου 4 ετών

Μέγεθος: 20 περίπου κιλά

Φύλο: Θηλυκό

Μόνιμα προβλήματα υγείας: Όχι

Στειρωμένη: Ναι

Υποχρεωτικό συμβόλαιο υιοθεσίας: Ναι

Κατάλληλη για συμβίωση με άλλα ζώα: Ναι

Βρίσκεται σε καταφύγιο: Ναι

Email επικοινωνίας: [email protected]

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 3225967

 

 

 

Πηγή: https://www.topetmou.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.