«Η τεχνητή νοημοσύνη στις τέχνες» στο Joist

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας στο πλαίσιο της παρουσίας του στα πολιτιστικά πράγματα καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου και με αποκορύφωση την κεντρική του εκδήλωση τον Νοέμβριο του 2024, διοργάνωσε την 3η του ημερίδα για το 2024 με θέμα: Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ, στο JOIST Innovation Park.

Επρόκειτο για ένα συναρπαστικό θέμα καθώς η τεχνητή νοημοσύνη έχει πλέον διεισδύσει και στην τέχνη. ΄Ένα ενδιαφέρον πάνελ ομιλητών, σε ένα χαλαρό και διασκεδαστικό περιβάλλον θα οδηγήσει τους θεατές σε ένα ενδιαφέρον ταξίδι στον κόσμο της τεχνητής νοημοσύνης στις τέχνες.

Διερεύνησαν πώς χρησιμοποιείται η τεχνητή νοημοσύνη στη δημιουργία μουσικής, ζωγραφικής, κινηματογράφου, φωτογραφίας κ.α. Από μουσικές συνθέσεις που δημιουργούνται από την τεχνητή νοημοσύνη μέχρι εκπληκτική οπτική τέχνη, αυτή η εκδήλωση θα παρουσιάσει τους απίστευτους τρόπους με τους οποίους η τεχνολογία συγχωνεύεται με τη δημιουργικότητα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.