Είκοσι οι συντονιστές για εξωδικαστικό συμβιβασμό που ορίστηκαν στη Θεσσαλία

Ενώ υποβλήθηκαν 69 συνολικά υποψηφιότητες

Είκοσι θέσεις συντονιστών του νόμου για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων κληρώθηκαν για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ενώ υποβλήθηκαν 69 υποψηφιότητες.
Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο FB ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Μεϊκόπουλος, οι πίνακες προέκυψαν από δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 7/7/2017, παρουσία του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαδημητρίου και του Ειδικού Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Φώτη Κουρμούση.
Ο Νόμος προβλέπει αρχικά 320 συντονιστές για τις Περιφέρειες της χώρας, πλην όμως σε όλες με μόνη εξαίρεση το Βόρειο Αιγαίο, κατατέθηκαν περισσότερες αιτήσεις από τις διαθέσιμες θέσεις (συνολικά 974 έγκυρες αιτήσεις).
Για τον λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε κλήρωση για να επιλεγούν οι συντονιστές και η σειρά κατάταξης των επιλαχόντων.
Για κάθε Περιφέρεια, έγινε ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των αιτήσεων που έχουν υποβληθεί για αυτή. Σε κάθε περίπτωση, δημιουργήθηκε μια τυχαία σειρά αριθμών, στη βάση των οποίων καλύφθηκαν οι προβλεπόμενες θέσεις και καθορίστηκε η σειρά των επιλαχόντων.
Στην περιφέρεια Θεσσαλίας υποβλήθηκαν 69 υποψηφιότητες για 20 θέσεις συντονιστών.
Οι συντονιστές που κληρώθηκαν για την Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι οι Οι συντονιστές που κληρώθηκαν για την Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι οι Χαρίκλεια Τάντου, Ελένη Μαλλιαρού, Στέργιος Ταμπακιώτης, Βασίλειος Φουντανόπουλος, Ευγενία Κοντέλη, Ευαγγελία Νικολάου, Χρυσός – Βάιος Σπανιάς, Φραντζέσκα Γιαννίση, Αγορίτσα Γκισάκη, Απόστολος Ζιώζιας, Παρασκευή Παπανικολάου, Ιωάννα Αβδελλίδου, Ευλαλία Γιακείμη, Μαρίνα Αρσενοπούλου, Βασιλική Τσαρνάβα, Μαρία Ζουλούμη, Ελένη Κατσικαβέλα, Γεωργία Κοτρώνη, Χάρις Καροτσάκη και Κωνσταντίνος Χριστόπουλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.