Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων προτείνει το μπλόκο Πλατυκάμπου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Την κλιμάκωση του αγώνα με συντονισμένες δράσεις αποφάσισαν οι αγρότες του μπλόκου Πλατυκάμπου στη συνέλευση που πραγματοποίησαν κατά τη διάρκεια του συμβολικού αποκλεισμού της ΠΑΘΕ.

Οι αγρότες δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους, με δεδομένο ότι οι χθεσινές απαντήσεις του πρωθυπουργού δεν ικανοποιούν τα βασικά αιτήματα τους.

«Όλοι μαζί, όπως ξεκινήσαμε, έτσι θα πρέπει να συνεχίζουμε να πορευόμαστε, για να έχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε όλοι» τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Κουκούτσης, εκπρόσωπος του μπλόκου Πλατυκάμπου.

Ακόμη, στη συνέλευση ο Τάσος Κωστούλας, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αγιάς ενημέρωσε ότι σήμερα το βράδυ θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των αγροτικών Συλλόγων του Δήμου στην Αγιά όπου στο πλαίσιο της κλιμάκωσης θα συζητηθεί η έξοδος τρακτέρ στην Αγιά, την Παρασκευή.

Πηγή: 902.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.