Λάρισα: Στο δρόμο οι συνταξιούχοι για τις περικοπές

Πανθεσσαλική κινητοποίηση στο ΔΩΛ (λόγω βροχής) διοργάνωσαν σήμερα το πρωί οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Λάρισας. Η μαζική συμμετοχή γέμισε ασφυκτικά το ΔΩΛ.

Κατά την διάρκεια της κινητοποίησης τονίστηκε ότι οι συντάξεις τους μετατρέπονται σε προνοιακά βοηθήματα και καλούν όλους τους συνταξιούχους σε όλη τη χώρα να νικήσουν το φόβο, την αδιαφορία, την καταστρεπτική αντίληψη του «δεν γίνεται τίποτα» και να πάρουν αποφασιστικά μέρος στον αγώνα. Μάλιστα οι κινητοποιήσεις αναμένεται να ενταθούν από το Σεπτέμβριο καθώς σε λίγους μήνες θα εφαρμοστούν οι μεγάλες περικοπές των συντάξεων κάτι που αποτελεί μνημονιακή υποχρέωση. Στην κινητοποίηση παραβρέθηκε ο Οργανωτικός Γραμματέας Γιάννης Πάλμος, ο Οργανωτικός Γραμματέας ΟΑΕΕ Χρήστος Κολοβός και το μέλος του Δ.Σ των συνταξιούχων του Δημοσίου Σούλα Ακζιώτη.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος του Ο.Α.Ε Λάρισας Αστέριος Τσούτσος, Ο πρόεδρος των συνταξιούχων Δημοσίου Θεόδωρος Καραγώγος, πρόεδρος των συταξιούχων του ΙΚΑ Βόλου Γιώργος Ρούσος και ο προέδρος των συνταξιούχων του ΙΚΑ Τρικάλων Ηλίας Ζωγράφος.

Μετά την συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.