Εφετείο Λάρισας: Βαριές ποινές για ληστές παντοπωλείου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Βαρύτατες ποινές επέβαλε χθες το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας σε δύο ληστές παντοπωλείου, οι οποίοι παραπέμφθηκαν κατηγορούμενοι για ληστεία και κλοπή από κοινού.

Οι δύο ληστές, ηλικίας 29 και 36 ετών, οδηγήθηκαν χθες το μεσημέρι στη Φυλακή, καθώς κρίθηκαν ένοχοι για τη ληστεία που σημειώθηκε τα ξημερώματα της 26ης Ιουλίου 2021, σε βάρος υπαλλήλου παντοπωλείου.

Οι δύο ληστές μπήκαν στο παντοπωλείο στις 6 τα ξημερώματα «μόλις είχα ανεβάσει τα ρολά, ανοίγοντας το κατάστημα», όπως τόνισε στην κατάθεσή της η υπάλληλος.

«Το έκανα» παραδέχτηκε στην απολογία του ο 29χρονος προσθέ- τοντας ότι «ζητάω ειλικρινά συγγνώμη». «Είχαμε κάνει χρήση» τόνισε απολογούμενος ο 36χρονος και κλέψαμε για να αγορά- σουμε ναρκωτικά, από τη χρήση της κοκαΐνης δεν είχαμε τα λογικά μας» κατέληξε.

Το Δικαστήριο τελικά έκρινε ενόχους, επιβάλλοντας ποινές κάθειρξης 8 ετών στον 29χρονο και 6 ετών στον 36χρονο, όπως και εξαγοράσιμες χρηματικές ποινές 360 ημερησίων μονάδων, έκαστος.

Το Δικαστήριο αποφάσισε επίσης η έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη, με αποτέλεσμα οι δύο καταδικασθέντες να οδηγηθούν τελικά στη Φυλακή.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία – Βαγγέλης Κακάρας

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.