Η «Μέδουσα» άφησε… σημάδια σε έργα της ΔΕΥΑΛ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η βροχή που έπεφτε σχεδόν ασταμάτητα για ένα 24ωρο έδειξε ότι η Λάρισα άντεξε την επέλαση της “Μέδουσας”.

Η καταιγίδα όμως άφησε πίσω τα σημάδια της στη πόλη καθώς γίνονται εκτεταμένα έργα της ΔΕΥΑΛ. Έτσι σε αρκετές περιπτώσεις τα αυλάκια που δημιούργησε το νερό της βροχής, σε σημεία όπου ήταν πρόχειρα στρωμένα με χώμα, ήταν αδιαπέραστα.

Από σήμερα το πρωί η ΔΕΥΑΛ επιστράτευσε μηχανήματα για να αποκαταστήσει τις ζημιές και να συνεχίσει τις εργασίες.Ειδικά στην περιοχή του Πέρα Μαχαλά, όπου στα στενά δρομάκια γινόταν έργα το τελευταίο διάστημα και η καταιγίδα προκάλεσε αρκετά προβλήματα.

Επίσης από το πρωί η ΔΕΥΑΛ εκτελεί εργασίες καθαρισμού σε φρεάτια στην πόλη τα οποία γέμισαν με φερτά υλικά λόγω της δυνατής βροχής.

Πηγή: larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.