Λάρισα: Κλεμμένα βρέθηκαν στην επιχείρηση 49χρονου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 49χρονου ημεδαπού, ιδιοκτήτη επιχείρησης συλλογής και επεξεργασίας ανακύκλωσης μετάλλων, για το αδίκημα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην επιχείρηση του 49χρονου, στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

(760) κιλά απογυμνωμένων καλωδίων,
(25) συσσωρευτές (μπαταρίες για χρήση σε οχήματα),
(15) ηλεκτροκινητήρες (μοτέρ) άρδευσης,
(20) βάνες-σωλήνες και άλλα αντικείμενα υδραυλικών εγκαταστάσεων,
μία συλλογή εργαλείων χειρός μέσα σε μεταλλική θήκη και
μια συσκευασία με περιεχόμενο φίλτρα ηλεκτρικής σκούπας.
Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα οι βάνες, τα εργαλεία και τα φίλτρα ηλεκτρικής σκούπας είχαν αφαιρεθεί την (12/13-05-2017) από επιχείρηση οικοδομικών υλικών στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, ιδιοκτησίας 49χρονου ημεδαπού, στον οποίο και θα αποδοθούν.

Τα καλώδια, οι συσσωρευτές και οι ηλεκτροκινητήρες αποδόθηκαν στο 49χρονο υπό μεσεγγύηση και η προέλευσή τους διερευνάται.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.