Στην περιοχή της Λάρισας θα βρίσκεται σήμερα, Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας.
Στις 11.30 π.μ. θα συναντηθεί με εκπροσώπους του μπλόκου των αγροτών της Νίκαιας, στο Δημαρχείο του Δήμου Κιλελέρ (στη Νίκαια).
Στη συνέχεια – και ώρα 13:30 – θα συναντηθεί στην κεντρική πλατεία της Αγιάς με τους προέδρους των συνεταιρισμών και των αγροτικών συλλόγων της περιοχής. Θα συνομιλήσει με τους κατοίκους της Αγιάς, παρουσία του δημάρχου Αντώνη Γκουντάρα.
«Καλούνται όλα στελέχη και τα μέλη του κόμματος καθώς και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, να παρευρεθούν στο Δημαρχείο στη Νίκαια και στην Κεντρική πλατεία της Αγιάς, να υποδεχθούν τον πρόεδρο και να ακούσουν τις πολιτικές θέσεις του ΣΎΡΙΖΑ ΠΣ πάνω στα αιτήματα των αγροτών.
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, η ΝΔ βρίσκεται σε αποδομή, ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ ΣΥΜΜΑΧΙΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές όποτε κι αν γίνουν» επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας.
Πηγή: Larissanet.gr































